„The Muppets”

Малко ви развалихме изненадата с това заглавие, но иначе въобще нямаше да хвърлите и един поглед на трейлъра – не и ако си мислехте, че става дума за изключително лигавата романтична комедия „Green With Envy” с Ейми Адамс и Джейсън Сийгъл в главните роли (и Крис Купър, майко мила). За наша всеобща радост, такъв филм не съществува и… Въоръжете се с търпение, изчакайте 50-тата секунда и вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=6CloKbXtD28

По принцип много ни харесва идеята за тийзър трейлър, който започва като тъпа романтична комедия и изведнъж се появяват Мъпетите, но нещо не им се е получило. Някак не можем да се отървем от усещането, че… The Muppets could do better. Но все пак става дума за тийзърче, дано пълният трейлър е по-качествен. И дано се появят любимите ни Статлър и Уолдорф.

Тийзър плакатът като че ли ни радва повече, въпреки че Мис Пиги в цял ръст си е доста страшничка. Всъщност всички Мъпети са леко притеснителни, но това вероятно е заради крачищата – не сме свикнали да ги виждаме от кръста надолу. Но чак като видяхме тъпата усмивка на Кърмит установихме колко ни е липсвал всъщност. Сега остава да видим двамата досадници в любимата им ложа и ще сме доволни.

„The Muppets” - плакат

По време на почивката им в Лос Анджелис, Уолтър – огромен фен на Мъпетите и чисто нов герой, който можете да видите за първи път по-долу – и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

Сред звездите, които ще се мернат в „The Muppets” са не само Ейми Адамс, Джейсън Сийгъл и Крис Купър, но и Емили Блънт, Джон Кразински, Зак Галифанакис, Селена Гомес, Нийл Патрик Харис, Ед Хелмс, Джак Блек, Дани Трехо, Рашида Джоунс, Рики Джервейс, Кейти Пери, Упи Голдбърг, Били Кристъл, Мики Руни, Алън Аркин, Френч Стюарт, Лайза Минели, Уанда Сайкс, Джуд Хърш, Кати Грифин и Дейвид Грол от „Foo Fighters”, но не всички са 100% потвърдени.

Българската премиера на филма е на 27 януари 2012.

Уолтър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Мъпетите са си класика, с тях израснахме… Но пълнометражните филми обикновенно са слаби, но в крайна сметка много се зарадвах на някои от второстепенните герои като Рицо (малкото мишле), Орела и кокошката на Гонзо. 😉

  2. Като малак обожавах Мъпетите! Дори това за децата – анимацията където имаше препратки към "Индиана Джоунс" и "Star Wars". Даже наскоро си гледах един два епизода! 🙂

    Дано това е готино!

  3. Както казаха тези преди мен Мъпетите са класика, но смятам че това ще е тъпо!

  4. Анимацията беше доста по-слаба – насочена към по-млада аудитория, но въпреки това, точно препратките я спасяваха. То, даже, не бяха само препратки, а цели епизоди бяха посветени на големи и значителни филми.