Fading Gigolo

Очакваме „Fading Gigolo с повече от голям интерес по две причини: първо, с режисурата се е нагърбил един от големите ни любимци Джон Туртуро, и второ, не по-малко любимият ни Уди Алън прави една от все по-редките си (особено когато става въпрос за филми, които не е режисирал самият той) актьорски изяви.

Досега за „Fading Gigolo” знаехме единственото, че ще разказва за двама безпарични приятели, които – къде умишлено, къде случайно – влизат в жиголо бизнеса, но сега, покрай предстоящата премиера на филма в Торонто, получаваме първия трейлър, който разкрива малко повече подробности за историята и което е по-важното, дава доста ясна представа за цялостния тон на филма и за това, какво можем да очакваме от него. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=cqGDBnYU6rA

Хубав мъж ли е Мик Джагър? Абе и ние имаме една сходна теория по въпроса как се възприема красотата на известните, но това е една съвсем различна тема за някой друг път.

Въпреки че ни харесва това, което виждаме – историята изглежда забавна, с чудесни изпълнения и всичко останало, като че ли сме леко разочаровани, тъй като ни се искаше да видим от Туртуро нещо различно, а не проста имитация на филм на Уди Алън (който между другото, нищо чудно, че се е навил да участва, то все едно играе в свой си филм). Надявахме се да го видим в малко по-различно амплоа. Дето се вика, единствената разлика с филм на Алън са надписите.

Но това са подробности. Сега, след като знаем какво ни очаква, ще се настроим подобаващо и сме сигурни, че „Fading Gigolo” ще ни хареса много. Всички предпоставки за това са налице.

Сега ви предлагаме да хвърлите едно око на първия постер и на няколко официални снимки (една от които виждате най-горе) от филма.

Fading Gigolo

Fading Gigolo

Fading Gigolo

Режисьор на „Fading Gigolo” е Джон Туртуро, а в ролите, освен него и Уди Алън, ще видим Шарън Стоун, София Вергара, Ванеса Паради, Лиев Шрайбър, Боб Балабан и др.

Премиерата е на фестивала в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. И аз съм съъъвсем леко разочарован, но все пак няма да пропусна. 🙂

  2. Когато попаднах на този трейлър случайно толкова се развеселих, че го препратих на няколко човека … Като го гледах сега – забелязах отново това, което ми направи впечатление и при първото гледане – колко пестеливо разсеян и примирен с живота си (да не кажа отегчен) изглежда героят на Туртуро.

    Той не прилича на ‚сингъл‘, който се рови в интернет, за да организира поредната сляпа среща с непозната… Не…. Това е човек, който отдавна се е примирил, че любовта застига едни и подминава други… И не вини никого за това, нито „любовта“, нито майка си, нито терапевта си, нито себе си дори … Напротив – кротко живее ден за ден като в някакъв полусън.

    Какво става – обаче – когато формен образ като неговия възстар приятел изведнъж почва да го урежда за сексуални срещи за които и най-печените само си мечтаят…

    Дали – когато най-различни мадами се изреждат да го е..т отново и отново, във всевъзможни постановки и сценарии – той няма да се пробуди от неволно избрания полусън – за да види (и намери) жената, която отдавна сам си е наложил да не търси ?
    Потенциалът за Уди Аланизми в този сетап е на практика неизчерпаем – и ако това е избраният тон от Туртуро, за да направи (шеговит) филм за любовта … аз казвам супер …дано да е станал…