Вчера на „фаталния” петък 13-ти, две седмици преди официалната премиера на сериала, дебютира финалният трейлър на нетърпеливо очаквания втори сезон на феномена „Stranger Things”. Лично ние нямахме нужда от каквито и да е допълнителни реклами за надъхване – тръпнехме от нетърпение за втори сезон в мига, в който изгледахме последния епизод на първи и сме разчистили уикенда 27-29 октомври за гледане, още щом премиерната дата стана известна.

Предполагаме обаче, че има много хора, които не са гледали сериала и биха могли да бъдат спечели като зрители с някоя добре сглобена реклама. Тя беше предшествана от появата на кратко тийзърче, което е в традицията на поредицата филмови „омаж постери” и отдава почит на легендарния хорър франчайз „Петък 13-ти”. Вижте го и него, преди да се отдадете на чудесния финален трейлър:

Friday the 13th Trailer Teaser

Final Trailer

Чудно! Припомняме, че предишните реклами и всякакви подробности за новия сезон на „Stranger Things” може да намерите в новините ни до момента, а подробен анализ на първите епизоди ще откриете в посветения на сериала специален епизод на подкаста ни Inglourious Kunts. Също така, на този сайт може да откриете пълния списък с песните от саундтрака, както и да чуете една от тях. Лично ние предпочитаме първо да гледаме и после да слушаме.

1953 г. (конкретната дата е неизвестна) – MKUltra пристигат в Хокинс и започват експерименти.
1979 г. – Шериф Джим Хопър се завръща в Хокинс.
1983 г., 6 ноември – Изчезването на Уил Байърс
1983 г., 8 ноември – Изчезването на Барбара Холанд
1984 г. е и жителите на Хокинс, Индиана все още са разтърсени от ужаса на демогоргона и тайните на Хокинската лаборатория. Уил Байърс е спасен от Обърнатия свят, но по-голяма и по-зловеща сила заплашва тези, които са оцелели.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Създатели на „Stranger Things” са Мат и Рос Дъфър („Hidden”). Те ще режисират и четири от общо деветте епизода на новия сезон. Останалите режисьори са Шон Леви, Андрю Стантън и Ребека Томас. В ролите са Фин Улфхард, Майли Боби Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Чарли Хийтън, Ноа Шнап, Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Дейкър Монтгомъри, Сейди Синк, Наталия Дайър, Джо Кийри, Кара Буоно, Челси Талмидж, Шон Остин, Пол Рейзър, Уил Чейс, Брет Гелман и др.

Всички епизоди на втори сезон на „Stranger Things” ще са достъпни на Netflix от 27 октомври.

За финал, просто ей така, вижте и оригиналния трейлър на „Петък 13-ти”, вдъхновил горния тийзър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Май това ще ми се запише като трейлърчето на тази година :). Супер е! Малко странно (ха, ха), че ще от сериал, а не някой филмов. Може би съм твърде пристрастен, и може би трябва да обръщам повече внимание ТВ продукциите.