Джон Туртуро

Джон Туртуро е един от абсолютните ни любимци и се радваме, че толкова много хора споделят мнението ни. Разбира се, предпочитаме да снима повече Коен и по-малко Бей (за него малко по-късно), но уважаваме желанието му, така да се каже, да огрее навсякъде. Зад камерата също има няколко доста качествени опита и в момента явно готви още един, с носещото доста информация заглавие „Fading Gigolo”.

Освен като режисьор, във „Fading Gigolo” Туртуро ще се изяви и като актьор и сценарист. Очаква се снимките да започнат в Ню Йорк този април, с подкрепата на френското студио „MK2” (първоначалният бюджет на филма е около 10 милиона долара). Шарън Стоун обяви, че тя ще прави компания на Туртуро пред камерата, но не е ясно в каква роля – филмът разказва за застаряващ сводник, който има сериозни проблеми с кариерата си и убеждава героя на Туртуро да стане жиголо.

И ако програмата му позволи, според Latino Review Туртуро ще участва и в следващия филм на Майкъл Бей и нямаме предвид завръщане в предстоящия „Трансформърс 4”, а значително по-нискобюджетния „Pain & Gain” за двама бодибилдъри, които се забъркват в рекет и отвличане, разбира се с неочаквани и трагични последици. В главните роли вероятно ще видим Дуейн Джонсън и Марк Уолбърг, което всъщност не звучи никак зле – и двамата ни радват и не искаме нищо да намекваме, но абсолютно ще им лепнат ролите на малоумни и вманиачени на тема мускули псевдо-престъпници. За ролята на Туртуро обаче не се знае нищо. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *