Уди Алън

Ето една доста интересна новина. Variety съобщават, че наскоро сдобилата се с четвърти „Оскар” кино легенда Уди Алън ще участва в най-новия режисьорски проект на Джон Туртуро, озаглавен „Fading Gigolo”, разказващ за двама безпарични приятели Върджил и Бонго, които решават да влязат в жиголо бизнеса, но привличат вниманието на еврейската общност, в която живеят. По-конкретно, Алън ще кипри героя на Туртуро, за да може той да свали местна вдовица.

Историята звучи супер кретенски и в нея има неща, които просто крещят „Уди Алън”, затова не изглежда чак толкова странно, че той се е съгласил да участва, въпреки че нито сценарият, нито режисурата са негово дело – последният път, когато това се е случвало, е през 2000 година, когато той участва в два филма, „Picking Up the Pieces” и „Company Man”, където обаче има само поява и не присъства в надписите.

Освен Алън и Туртуро, които между другото са работили заедно в „Hannah & Her Sisters” (и в споменатия „Company Man”, но той не се брои), във филма ще участва и Шарън Стоун и евентуално София Вергара, която води преговори за присъединяване. Стоун ще изпълнява ролята на дерматолога на Алън, която наема Туртуро да спи с нея, а Вергара ще бъде богата домакиня, която иска да прави секс и с двамата. Ролята на вдовицата, по която си пада героят на Туртуро, все още не е попълнена.

Снимките на „Fading Gigolo” се очаква да започнат през април в Ню Йорк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Много интересно, ако това наистина се случи, дали ще попречи на Уди да не прекъсва серията си от 3-4 десетилетия вече, в които прави по филм на година? Очаквам с още по-голямо нетърпение и поредният му филм „Nero Fiddled“ по-късно тази година, защото първо там ще се завърне като актьор, нещо което не е правил от 2006г.! А „Fading Gigolo“ звучи забавно!

  2. Вече е ясно, Уди се отправя към Копенхаген, Дания за следващият си филм. 🙂

  3. Тоя „филм“ или това нещо започна да става все по и по интересно…ебаси…. 🙂