Откакто преди месец видяхме поредица впечатляващи трейлъри, които допълнително циментираха „must see” статуса на филма, на рекламния фронт на „Gravity” на Алфонсо Куарон нещата бяха относително спокойни.

Сега обаче, точно навреме за утрешната дългоочаквана премиера на филма на 70-тото юбилейно издание на фестивала във Венеция, получаваме леко раздвижване под формата на два телевизионни спота и няколко снимки.

Рекламите не предлагат нищо ново като кадри, в сравнение с предишните трейлъри (просто са по-кратки и стегнати), но честно казано, няма и нужда – вече сме повече от зарибени и искаме да останем максимално „девствени” по отношение на впечатляващата космическа катастрофа.

http://www.youtube.com/watch?v=UULLODTokmg

http://www.youtube.com/watch?v=mUapgZqA9MY

Няма какво да коментираме, всичко, което сме искали да кажем, вече сме го направили в новините ни до момента.

Ето и споменатите снимки:

Gravity - Сандра Бълок

Gravity - Сандра Бълок

Gravity - Сандра Бълок

Gravity - Сандра Бълок

Gravity

Gravity - Джордж Клуни

Сандра Бълок е в ролята на доктор Райън Стоун, брилянтен биоинженер, която е на първата си космическа мисия, заедно с ветерана астронавт Мат Ковалски (Джордж Клуни), командир на последния полет в кариерата си. На привидно рутинна космическа разходка се случва истинска катастрофа. Совалката е унищожена, оставяйки Стоун и Ковалски напълно сами – завързани един към друг и отправящи се към безкрайния мрак. Оглушителното мълчание им подсказва, че са изгубили всякаква връзка със Земята… и каквито и да е шансове за спасение. Докато страхът се превръща в паника, всяка глътка въздух изяжда малкото количество кислород, което им е останало, и единственият им шанс за завръщане у дома може би се крие в ужасяващия открит космос.

Режисьор на „Gravity” е Алфонсо Куарон, а в ролите са Сандра Бълок и Джордж Клуни.

Официалната премиера е 4 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *