Gravity

Update: „Warner“ разпространиха още един страхотен трейлър, който може да видите веднага след първия. Доколкото разбираме очаква се и трети, така че ослушвайте се за още един „ъпдейт“.

Update 2: Ето го и обещания втори „ъпдейт“, който завършва своеобразния разказ.

Update 3: Добавихме още един плакат и удължен трейлър, съставен от всички реклами до момента, подредени в хронологичен ред. Може да ги видите най-долу.
.
––
24.07

Gravity” щеше да ни привлича с огромна сила дори и само заради името на Алфонсо Куарон, но от момента, в който разбрахме за изключително сложния начин, по който ще бъде разказана историята – първоначалната информация беше, че той ще бъде 60% CGI, ще се развива в реално време и ще бъде изграден от няколко доста дълги кадъра – желанието ни да видим филма е съизмеримо с привличането на гигантска черна дупка.

Първият чуден трейлър загатна за тази впечатляваща техническа презентация, но той беше монтиран по по-традиционен начин с цел да „взриви” любопитството на тези, които не са запознати с проекта, и не даваше точна представа за естеството на разказа. Най-новата реклама обаче, която е решена в един-единствен кадър и е лишена от всякакви звуци от разрушенията (единственото, което чуваме, е музиката и гласовете на Бълок, Клуни и Ед Харис), прави точно това. Вижте!

Какво да кажем, изглежда страхотно и искаме да гледаме филма, ама веднага!

Като допълнение към този страхотен трейлър ви предлагаме да видите и целия Comic-Con панел на филма, от който можете да научите много допълнителни и изключително любопитни подробности. А най-долу вижте и новия плакат.

Сандра Бълок е в ролята на доктор Райън Стоун, брилянтен биоинженер, която е на първата си космическа мисия, заедно с ветерана астронавт Мат Ковалски (Джордж Клуни), командир на последния полет в кариерата си. На привидно рутинна космическа разходка се случва истинска катастрофа. Совалката е унищожена, оставяйки Стоун и Ковалски напълно сами – завързани един към друг и отправящи се към безкрайния мрак. Оглушителното мълчание им подсказва, че са изгубили всякаква връзка със Земята… и каквито и да е шансове за спасение. Докато страхът се превръща в паника, всяка глътка въздух изяжда малкото количество кислород, което им е останало, и единственият им шанс за завръщане у дома може би се крие в ужасяващия открит космос.

Режисьор на „Gravity” е Алфонсо Куарон, а в ролите са Сандра Бълок и Джордж Клуни.

Премиерата е насрочена за 4 октомври. Нямаме търпение!

Gravity

Gravity

Gravity

http://www.youtube.com/watch?v=uuMU2q00w3I

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Дано това не е единствената хубавата част от филма и да се насладим на цял филм на високо ниво,че напоследък масово има филми ,на които ако си гледал трейлъра ,значи няма нужда да го гледаш целия…Притеснява ме да не запълнят 90 % от филма със ретроспекции и спомени на героите.Искам да видя какво ще стане в космоса,искам да срещнат пришелеца :)….

  2. Е това ще е страшна тъпотия ако включат какъвто и да свръхестествен елемент … било то пришълци, джизъс и ко., Йети, русалки и прочие бълвоч 🙂 Това трябва да нищо повече от як реализъм на трагичен инцидент в космос по подобие на Apollo 13 … и съм убеден, че ще точно такова :)))))

  3. Макси, аз залагам на хладилник. Инди как летя с такъв. 😉 Да, тук ще им трябва по-голям, задължително фризер! Все ще сглобят нещо – в космоса боклук колкото искаш. 😉 😉 😉

    И да имат късмет да не го пуснат в IMAX!

  4. Хахаха Тито … тоест предвиждаш вариация на МакГайвър в орбита … сигурен съм, ме следвайки логиката ще видим ръчно сглобена Звездата на Смъртта 😀

  5. “Туй у нас ще го показват ли, или по-скоро не?“ – Да ще го показват 🙂

  6. Сниман е като „Спешно отделение“. Прилича на „Вертикална граница“.