Днес е щатската (limited) премиера на „Lovelace” и в името на продължилото години нетърпеливо очакване да видим филма на екран, решихме да пуснем още един (може би последен) рекламен ъпдейт. Пък и „Lionsgate” не се представиха никак добре с маркетинга и се чувстваме задължени да направим опит да запознаем поне още няколко човека (колкото и малко да са те) с факта, че съществува такъв филм.

Това, което ще видите, са един ТВ спот, два клипа – в центъра на единия е Хю Хефнър, чиято роля се изпълнява от Джеймс Франко, а в другия е запознанството между Хари (по-известен като „Dick Long”) и Линда – както и една галерия с нови любопитни снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=EBtguLyD6AE

Като допълнение, можете да отскочите до EW и да видите още един клип, а после хвърлете едно око и на споменатата галерия.

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и Клои Севини.

Премиерата е 9 август 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *