Получаваме първия трейлър на обещаващата драма на Скот Купър („Crazy Heart”) „Out of the Furnace”, само три дни след като видяхме първите официални снимки, така че не виждаме смисъл да се размотаваме в повторения, а директно пристъпваме към представянето на трейлъра.

Падаме си по подобен род „working class” драми и сме убедени, че филмът ще ни хареса, при все не особено оригиналната история, но не сме впечатлени от трейлъра, толкова колкото ни се искаше и колкото повечето западни колеги.

По-точно това, което виждаме, ни допада много – атмосферата, ритъмът, изпълненията, които изглеждат „железни”, но цялостното ни усещане е развалено от песента на Еди Ведър „Release”, която според режисьора му е служила за вдъхновение, докато е писал сценария. Харесваме и Ведър и „Pearl Jam”, а и песента също, но просто не ни се връзва.

Сигурни сме, че следващите трейлъри ще работят по-добре лично за нас, но честно казано, нямаме нищо против това да е един от онези редки случаи, в които трейлърите не са супер удовлетворяващи, за сметка на самия филм.

А сега вижте официалния постер на филма и няколко снимки, сред които са и старите, но в по-добро качество.

Out of the Furnace - плакат

Out of the Furnace - Крисчън Бейл и Зоуи Салдана

Out of the Furnace

Out of the Furnace - Кейси Афлек

Ръсел (Крисчън Бейл) живее в района на страдащия от тежка икономическа депресия „Ръждив колан”. Той има безперспективна работа в местна леярна за стомана и прави всичко възможно да свързва двата края и да се грижи за смъртно болния си баща. Положението му става още по-зле, когато неговият, току-що завърнал се от военна служба в Ирак брат Родни (Кейси Афлек) изчезва безследно, след като се забърква с един от най-бруталните престъпни кръгове на Североизточните щати. Полицията се проваля в опитите да разреши мистерията и Ръсел е принуден да вземе нещата в свои ръце и излага живота си на опасност, търсейки възмездие за брат си.

Режисьор на „Out of the Furnace” е Скот Купър, а в ролите са Крисчън Бейл, Уди Харелсън, Кейси Афлек, Сам Шепърд, Зоуи Салдана, Уилям Дефо, Форест Уитакър и др.

Премиерата е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Вие сте луди! ХАреса ви супер смотаният трейлър на Скорсезе, а това „не кой знае колко“.. Супер е, жалко само, че показват твърде много неща… ОТНОВО!Нямам търпение!

  2. И на мен много ми харесва как изглежда филма … изпълненията на актьорите изглеждат висша класа … особено на Уди 🙂 И съм съгласен с Изумения, че прекалено много показват в трейлъра … кадърът показващ схватката между Бейл и Уди ми е напълно излишна и разваля сякаш ритъма на трейлъра 🙂

  3. „От другата страна“ е плагиатско недоносче което цапа шедьовъра оригинал с присъствието си. 🙂

    „Out of the Furnace” ще се гледа. 🙂

  4. Същества като тези са обида за всички киномани по света.

    I’M AS MAD AS HELL, AND I’M NOT GOING TO TAKE TAKESHI’S BULLSHITS ANYMORE!