Накратко, яките същества са една от основните причини да искаме да хвърлим едно око на митологичния екшън „Гневът на титаните” (продължение на „Сблъсъкът на титаните”) и затова приветстваме най-новото рекламно видео на филма посветено на легендарното чудовище Химера.

Силно се надяваме в скоро време да видим подобен клип и за най-любимото ни (засега) същество, което забелязваме в трейлъра на филма. Не знаем как се казва, но му викаме Балрога, защото приликите с иконичното създание от „Властелинът” са повече от очевидни.

„Гневът на титаните”

„Гневът на титаните”

Режисьор на „Гневът на титаните” („Wrath of the Titans”) е Джонатън Либесман, а в ролите са Сам Уортингтън, Розамунд Пайк, Тоби Кебъл, Бил Най, Лиъм Нийсън, Рейф Файнс, Дани Хюстън и Едгар Рамирес.

Премиерата е 30 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Преди прожекцията на Джон Картър в кино Арена пуснаха трейлъра на Гневът на Титаните в 3де. Беше нещо уникално. В двуминутната реклама имаше повече наблъскани 3де ефекти (поне на 5-6 места залягах), отколкото фантастиката на Дисни за 2 часа. И говоря за перфектни ефекти. Друг е въпроса дали прожекцията на самия филм ще е същата работа като трейлъра, малко не са ми ясни тези работи, но не виждам причина да не е. Примерно в трейлъра на Авенджерс (също преди Джон Картър го завъртяха), нямаше добри 3де глезотии, а рекламата си бе в третото измерение.
    Мисълта ми е, че съм почти убеден, че Гневът на Титаните ще е страхотно кино изживяване. Напълно подкрепям ентусиазма ви 😉

  2. Да и аз го гледах в 3D.

    И на Авенджърс, и на Мъже в черно, BRAVE!

    Честно казано не очаквах че и трейлърите ще са в 3D!

    А този хубостник на снимките май се казва Oblivion!

    Поне от трейлъра останах с такова впечатление!