Макар бъдещето да е (все така) неясно, телевизионните проекти и идеите за сериали се роят, множат и развиват. Сред тях се оказва и новата идея на продуцентската компания на Дарън Аронофски Protozoa Pictures за екранизация на статията от „New York Magazine“ „Boss of The Beach“, написана от Дейвид Г. Хърбърт. Аронофски има идея да подготви сериала за Searchlight Television, а сюжетът проследява историята на отрядът спасители в Ню Йорк в последните четири десетилетия, със специален акцент върху техния ръководител Питър Стайн.

Според Deadline режисьорът е успял да си осигури правата след сериозно съперничество в наддаването – забележителен факт, тъй като се случва изключително скоро след публикуването на статията, а очевидно интересът е предизвикан от жестоката корупция и поквареност на главните герои, които често участват в разюзданите кокаинови партита на спасителите от Кони Айлънд и редовно се появяват пияни на работа. Някои коментатори наричат вече „Boss of The Beach“ „Спасители на плажа“ по Аронофски“.

В момента Searchlight и Protozoa си търсят сценарист, който да адаптира сюжета на автора на статията, който ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент. Не се съмняваме, че всеки авторски поглед към реалността на представители на властта в който и да било щатски град ще бъде разглеждан много внимателно от администрацията, но също така сме сигурни, че Дарън Аронофски ще вложи всичко от себе си, за да създаде увлекателен разказ – очакваме да разберем с каква продължителност ще са епизодите и към кои актьорски „величия“ ще бъде насочен кастинга. Вероятно режисьорът само ще посочва кого иска да снима, особено в наложения от здравната обстановка повсеместен застой…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *