Много накратко, след години очакване, в началото на месеца най-накрая видяхме първия трейлър на биографичния филм на Роб Епстийн и Джефри Фридман, посветен на порно-иконата Линда Ловлейс – „Lovelace”.

Заедно с трейлъра, филмът получи и премиерната си дата – 9 август 2013, чиято близост предполага, че ако „Lionsgate” искат да си продадат филма като хората, през следващия месец трябва да видим сериозно количество рекламни материали (макар не и в степен, каквато би била за някой от големите летни хитове).

Точно това се случва – няма и седмица след дебютния трейлър и вече имаме нов, даващ доста по-добра представа за цялостната история и съдържащ доста нови кадри.

За съжаление, трейлърът отново не е толкова пиперлив, колкото ни се иска, но както разбираме от ревютата на филма, той самият не е такъв. Това обаче не намалява желанието ни да го гледаме, просто трябва да свикнем с мисълта, че няма да видим нищо скандално.

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и Клои Севини.

Премиерата е 9 август 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Update: Вижте и най-новия плаката на филма.

Lovelace

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. От този трейлър придобих усещането , че гледам Boogie Nights с дълбоко гърло, а не с твърдия .. нрав на Dirk Diggler