Доживяхме! След години размотаване (следим проекта от януари 2011-та) първо в подготовка и заснемане на филма, а после в търсене на дистрибутор, най-накрая имаме възможност да видим първия трейлър на „Lovelace” – дългоочаквания биографичен филм на Роб Епстийн и Джефри Фридман, посветен на порно-иконата Линда Ловлейс – и което е по-важното, имаме и премиерна дата (кажете алелуя) и да не повярва човек, тя е насрочена за тази година, при това само след месец.

И понеже чакахме достатъчно дълго, ето го трейлъра без излишно размотаване.

http://www.youtube.com/watch?v=9vJADecKL-4

Общо взето, трейлърът изглежда точно както очаквахме – с приятен ретропривкус и заявка за отлични изпълнения на Аманда Сейфрид и Питър Сарсгард. Промъква ни се едно леко усещане като за телевизионен филм, но това е по-скоро от епохата. Пък и същото го имаше и при „Хичкок”, който беше чуден, затова не го отбелязваме като минус.

Засега очакванията ни са твърдо положителни, при все че първите отзиви за филма от Сънданс и Берлин не са такива (като изключим Сейфрид и Сарсгард, които получават всеобщо признание). Най-честите критики са, че „играе на сигурно” и „не влиза много на дълбоко”.

Като допълнение ви предлагаме да видите един кратък клип, един не особено оригинален постер (тези кръстосани крака сме ги виждали милиони пъти, а таглайнът ни е прекалено „хитър”), както и галерия с нови снимки.


Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и Клои Севини.

Премиерата е 9 август 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments