Спокойно, момичета, не е нужно да пощурявате от възбуда – ще дойде и август месец, (надяваме се) ще имате шанс да видите целия филм, сега предлагаме само втори трейлър. При това не е много различен от първия, има малко повечко кадри и екшън, и май по-добро вглеждане в русото високо момче, което напътства „трогателната новобранка” Лили Колинс в мрачните потайности на… нечии шантави фантазии. Но, поспри сърце, не се бунтувай – гневът срещу безсмислието винаги е справедлив, ала Холивуд има да изпълнява план-програма. И бълва важни (!) за тийнейджърството филми. Ето новият трейлър на „Реликвите на смъртните: Град от кости” („The Mortal Instruments: City Of Bones”).

За непросветените – подсещаме, че вече сме споделяли първия трейлър на екранизацията, очаквана с огромно нетърпение от целокупното младежко народонаселение. Но за всеки случай ще припомним накратко историята.

Наглед обикновената тийнейджърка Клеъри Фрей (в ролята Лили Колинс, и искаме да знаем кой й е казал, че ще изглежда по-чаровна с леко отворена „учудена” устица?) открива, че е наследничка на фамилната линия „Ловци на сенки – Shadowhunters”, тайна организация от млади воини-полуангели, продължаващи древната битка с демоните за надмощие в нашия свят. След изчезването на майка ѝ (Лина Хийди), Клеъри се присъединява към ангелския „отбор”, който я отвежда в един неподозиран Ню Йорк, наречен Долния свят, изпълнен с демони, вещери, вампири, върколаци и други неумрели (и смъртоносни) създания.

Другите роли са поверени на Джейми Кембъл Боуър, Джонатан Рис Майърс, Джаред Харис, Кевин Дюран, Кевин Зийгърс и др. Режисира норвежеца Харълд Зварт („Една вечер в бар Маккул”, „Агент Коуди Банкс”, „Розовата пантера 2”, „Карате кид”). Сценарият на „Реликвите на смъртните: Град от кости” е дело на Марлене Кинг (автор на успешната телевизионна поредица „Pretty Little Liars”) и Джесика Постиго, по едноименния бестселър на Джудит Ръмелт, по-известна с псевдонима си Касандра Клер – авторка на пет (с шести в проект да излезе през март 2014) тома с „ърбан фентъзи”, озаглавени „The Mortal Instruments”.

Премиерната дата на първата част се е преместила с два дни напред – 21 (а не 23) август, така че: момичета – малко остана!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. След Twilight всичко в жанра изглежда красиво, добре изиграно и вълнуващо! 😀

  2. Честно си признавам, че поредицата от книги ми е много любима, но имам доста опасения относно някои от избраните актьори. И да кажа, че „Здрач“ изобщо не ми харесва и не ми се иска тези две съвсем различни поредици книги и съответно филми да се считат за сходни. Дано и другите да са на моето мнение.