Getaway - Итън Хоук и Селена Гомес

Отне ни малко време, докато стигнем до трейлъра на „Getaway”, но след „Бързи и яростни 6”, така да се каже имахме нужда от малка автомобилна „ваканция”, тъй като толерансът ни към подобни екшън-брадви се беше поизчерпал. Но както и да е, вече се чувстваме достатъчно „силни”, за да погледнем към това, което ни очаква.

Първо, за да свалим напрежението, „Getaway” няма нищо общо с класическия едноименен  филм със Стив Мартин и Али МакГроу, нито с римейка му от 1994 с Алек Болдуин и Ким Бейсингър, а разказва съвсем различна, „оригинална” история. В нейния център е бившият автомобилен състезател Брент Магна (Итън Хоук), който е принуден да седне зад волана и да изпълнява заповедите на мистериозен мъж (Джон Войт), отвлякъл съпругата му. По нещастно стечение на обстоятелствата към Магна се присъединява младо момиче – хакер (Селена Гомес), която се оказва на неподходящото място в неподходящото време.

И последно, нещо много важно – това е филмът, заради който Хоук и госпожица Гомес ни удостоиха с присъствието си преди година и нещо.

http://www.youtube.com/watch?&v=hM7BB16PkAw

Йеп, говорим за сериозна евтинийка, но едва ли сте очаквали нещо друго от филм, сниман у нас. Макар че има една-две каскади, които не изглеждат лошо, и като цяло ни се струва, че филмът ще е по-добър от „Vehicle 19” с Пол Уокър. Не че нещо, но все пак.

Като допълнение вижте и първия тийзър постер.

Getaway - плакат

Режисьор на „Getaway” е Кортни Соломон, отговорен за филми като „Dungeons & Dragons” и „An American Haunting”, а в ролите освен Итън Хоук, Джон Войт и Селена Гомес, към която след „Купонджийки”, където направи прилична роля, гледаме доста благосклонно, са Брус Пейн, Ребека Бъдиг, Пол Фрийман и още един куп български актьори сред статистите.

Премиерата е 30 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Между другото не знам какви са тези полицейски коли, но ми изглеждат като нямакво футуристичнo… Sofia Metro Police.. 😉