Явно автомобилните ангажиментите в сериала „Бързи и яростни” не са му достатъчни и Пол Уокър е решил да се изявява като шофьорче и в други проекти. Става дума за „Vehicle 19” – екшън трилър, в който бивш престъпник заминава за Южна Африка, за да изглади проблемите с приятелката си, но се оказва „на грешното място, в грешното време”, след като в колата, която взима под наем, е затворена свидетелка във важно дело, която е под прицела на корумпираната полиция.

Филмът се готви още от средата на 2011, но чак сега излиза първият трейлър. Вижте за какво иде реч!

Както неведнъж сме споменавали, принципно адски си падаме по филми, чието действие е ограничено на едно място (в случая автомобил), и сме склонни да преглътнем известна доза тъпотии, но единствената причина да изпитваме какъвто и да е интерес към „Vehicle 19” е, че той е базиран на сценарий от така наречения Черен списък. Чисто и просто, филмът ни изглежда като ужасна евтиния, а Пол Уокър е черешката на тортата.

Вижте и един посредствен тийзър постер.

Vehicle 19

Режисьор на „Vehicle 19” е Мукунда Майкъл Дуил, а освен Пол Уокър, в ролите са предимно непознати. Премиерата засега не е известна, но на базата на това, което виждаме, филмът едва ли ще стигне до киносалоните.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. На постера така хубаво са започнали .. не знам защо не са продължили докрай … „Wrong Place, Wrong Time, Wrong Car ….. Wrong Walker“ 🙂