Въпреки че не сме им големи почитатели, чинно отбелязваме повечето „бесонки”, затова останахме изненадани, че досега не сме писали нищо за „The Family” (доскоро известен като „Malavita”), при все че за разлика от обикновено, този път самият Бесон се е нагърбил с режисурата (което все пак е плюс), а в главните роли са звезди от ранга на Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър и Томи Лий Джоунс. Но както се казва, по-добре късно, отколкото никога, затова се възползваме от дебюта на първия трейлър, снимки и плакат от филма, за да ви го представим.

The Family” разказва историята на печално известното мафиотско семейство Манзони, които са изпратени в Нормандия, Франция, като част от програмата за защита на свидетели. Докато те правят всичко възможно да се впишат  в новата обстановка, старите навици умират трудно и скоро те започват да се справят с нещата в традиционния „семеен” стил.

http://www.youtube.com/watch?v=LDKh9VXbDCg

Десетки пъти сме обсъждали съжалението си от това какво се случи с Люк Бесон, който едно време правеше страхотни филми, затова няма да го правим отново. Този път е решил да се позабавлява с черна екшън-комедия, хубаво, жалкото е, че не виждаме нищо, което да индикира повишаване на качеството спрямо обичайните му конвейерни „брадви”. Жалко за пропиления талант на всички ангажирани в продукцията.

Ето и първите две официални снимки от филма – на едната е винаги страхотната и ужасно красива Пфайфър – както и доста лошия плакат.

The Family - Мишел Пфайфър

The Family - Робърт Де Ниро

Режисьор на „The Family” е Люк Бесон, а в ролите освен Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър и Томи Лий Джоунс, ще видим Рикардо Кордеро, Диана Агрон, Джон Д’Лео и др.

Премиерата е 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Прилича на една от десетината малоумни комедии в които се снима Де Ниро през последните години…

  2. Не знам на какво прилича – не мога да си избера от десетките неща, – но със сигурност е на нещо тъпо. 🙂