Снимките на „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън вече започнаха и беше крайно време – първата ни новина за този проект е от края на 2010 и на няколко пъти смятахме, че нещата окончателно и безвъзвратно са се разпаднали, но за щастие, тогава си имахме „The Master” за утеха. А сега имаме първи неофициален поглед към снимачната площадка на „Inherent Vice” , който не само е необоримо доказателство, че филмът ще го има и то в най-скоро време, но и шанс да споменем междувременно присъединилите се към екипа актьори. А те са повече от впечатляващ екип.

Освен главната звезда Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън и Кевин Дж. О’Конър, за които вече знаехме, сега научаваме, че кастингът вече включва и имена като Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Мая Рудолф, а може би и Шон Пен. Разбира се на папарашките снимки от снимачната площадка няма как да видим всички тях (поне засега), но все пак получаваме първия си поглед към главния герой (и страхотните бакенбарди на Финикс). Виждаме също и Рудолф, чиято дребна роля в книгата е описана като красавица в миниатюрна униформа на мед. сестра – описание, което ѝ пасва доста добре, нищо че в момента е в напреднала бременност (не е костюм, специално за филма – Рудолф и Андерсън очакват четвъртото си дете).

Inherent Vice - Хоакин Финикс

Inherent Vice - Мая Рудолф

Inherent Vice - Мая Рудолф

Inherent Vice - Мая Рудолф

Режисьор на „Inherent Vice” е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф и други.

Премиерата се очаква през 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *