All Is Lost - Робърт Редфорд

Когато в началото на годината най-накрая се накумихме да ви представимAll Is Lost” на Джей Си Шандор, в който Робърт Редфорд изпълнява единствената роля във филма на „изгубен в морето мъж в борба с природните стихии”, споделихме, че заради очакваната постпродукция, няма да се учудим, ако премиерата му бъде чак през следващата година.

Оказа се обаче, че не сме били прави в предположенията си, тъй като „All Is Lost беше показан само няколко месеца по-късно на току-що приключилия фестивал в Кан, но в крайна сметка, това развитие на нещата може само да ни радва, тъй като означава, че има реален шанс и ние да видим филма малко по-рано.

Покрай премиерата (която, между другото, премина повече от успешно и отзивите са доста положителни, дори и на фона на високопрофилните фаворити) „Lionsgate” и „Roadside Attractions” разпространиха първия ни истински поглед към филма – кратък клип, в който героят на Редфорд се подготвя за предстоящата буря. Вижте.

И друг път сме споменавали, че обожаваме камерни филми, а комбинацията с морската история и творческия екип прави „All Is Lost” просто задължителен. По принцип бихме казали, че искаме да видим трейлър, преди да си изградим окончателно мнение, но тук няма такава нужда – вече знаем всичко, което ни е необходимо.

Ето и официалния синопсис.

По време на самотно пътешествие в Индийския океан един мъж се събужда и установява, че яхтата му се е сблъскала с изоставен в морето контейнер и в резултат започва да се пълни с вода. Навигационното оборудване и радиото са повредени и без да подозира, мъжът се насочва към ужасяваща буря. Въпреки че успява да закрепи повредената яхта и въпреки невероятната му интуиция и неподозирана за възрастта му сила, той едва оцелява.

Използвайки единствено секстант и стари морски карти, мъжът е принуден да разчита на океанските течения, които да го отнесат близо до някой търговски кораб. Но слънцето е неумолимо, акулите обикалят яхтата, скромните му запаси намаляват и скоро морякът се оказва лице в лице със смъртта.

Режисьор на „All Is Lost” е Джей Си Шандор („Margin Call”), а в единствената роля ще видим Робърт Редфорд.

Премиерата е 25 октомври.

All Is Lost

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *