All Is Lost” е един от тези проекти, които хващат интереса ни, но така и не сварваме да ви представим. Става въпрос за втория филм на номинирания за „Оскар” Дж. С. Шандор („Margin Call”), на който попаднахме през изминалия август, когато беше разпространена първата официална снимка, представляваща нагледна визуална презентация на сюжета на филма, описван в едно изречение като „разказ за изгубен в морето мъж и борбата му с природните стихии”.

Като фенове на „Перфектната буря” веднага бяхме заинтригувани от историята и от стихийния първи кадър, но основен момент беше и информацията, че изпълнител на главната роля ще бъде легендата Робърт Редфорд, което – поне според нас – веднага придава един съвсем различен, по-драматичен (а не чисто екшънски) привкус на цялата история.

За съжаление, както стана ясно, въпреки интереса ни към проекта и въпреки че снимката стоя в папка на десктопа ни (а и все още продължава да е там), така и не стигнахме до нея. Сега обаче научаваме нова, любопитна подробност за филма и се възползваме от случая да ви я представим. А любопитната подробност, която идва като новина от самия Редфорд е, че в целия филм няма да има никакъв диалог.

All Is Lost

Още веднъж, режисьор на „All Is Lost” е Джей Си Шандор, а в единствената роля ще видим Робърт Редфорд.

Снимките на филма са приключили, но все още не се знае кога ще е премиерната дата. Предполагаме, че ще трябва по-дълго време за постпродукция, така че не е изключено да е и догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Интересна идея за филм и легендарен актьор за ролята. Би трябвало да се получи хубав филм 🙂 И дано се получи. 🙂
    На мен ми звучи доста обещаващо 😉