Колин Фърт е комиксов шпионин в „The Secret Service”

Колин Фърт винаги е бил един от безусловните ни любимци – най-вече заради огромното разнообразие от роли, които дръзко прегръща без страх, че „не са за него”. Много добре ни звучи поредното предизвикателство пред британския актьор – адаптация на Матю Вон по комикса на Марк МилърThe Secret Service”.

Говореше се, че авторът и режисьорът отново ще обединят усилия за продължението на „Шут в г*за / Kick-Ass”, но след като това не се случи, Вон и Милър са се заели с екранизирането на „The Secret Service” и междувременно са цанили Фърт за ролята на „Чичо Джак” – шпионин-ветеран в стил Джеймс Бонд, чиято сложна мисия е да предаде на племенника си Гари някои трикове от MI6. Екшънът май ще се върти около отвличане на знаменитости, опит за изтребване на населението на цял град, както и държавна тайна, която включва връх Еверест?!

Честно казано, на нас ни стига и само „шпионски комикс” в комбинация с Колин, но Милър и Вон определят проекта като „Джеймс Бонд” среща „Моята прекрасна лейди”, което ще рече какво: възпитателно-комедиен-екшън може би? Обещанията, свързани със сюжета и актьорския екип, за момента са мъгляви, но тъй като по план снимките трябва да започнат през август, а 20th Century Fox са планирали премиерната дата на 14 ноември 2014, очакваме въпросителните около „The Secret Service” бързо и скоро да се трансформират. Ослушвайте се за информация!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *