Интригуващо превъплъщение на чаровната Летисия Каста предлага една европейска продукция, която вече е пусната в ограничено разпространение на екран и може да бъде свалена от платформите на различни VOD опции. Клипът, който предлагаме на вашето внимание, е едно „скромно” доказателство за силата на езика – при все, че не показва плът, героинята на Летисия приковава вниманието и предизвиква въображението със словата, които изсипва на партньора си в кадъра.

В основата на „Tied” стои истинска история – за богат банкер, който се забърква в афера с млада любовница, подчинение и стремеж за доминиране. Той обещава голяма сума пари, за да я „купи”, но когато сделката се „разклаща”, нещата се преобръщат много драматично. И, както можете да се досетите, в случая става дума за най-нормален европейски драматичен трилър, не за щатски измишльотини в стил „50 нюанса сиво”. При това подзаглавието на „Tied” е „Една история за любовта”!

Главните роли са поверени на Летисия Каста и Беноа Пульворд, сценарист и режисьор е Елен Филиер, по романа на Режис Жофре.

Летисия Каста

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Благодарности за новината – не знаех нищо за това –
    трейлърът рути – филмът бих гледал с удоволствие и интерес –
    и после бих го дискутирал с всеки, който го е гледал и също обича да дискутира неясни сексуални работи дето бълбукат надълбоко –