Имаме две огромни причини да искаме да ви представим първите снимки и плакат от „Mr. Morgan’s Last Love” и това са големият и винаги страхотен Майкъл Кейн и супер-любимката ни Джилиън Андерсън, но, в крайна сметка, не те се оказаха решаващи.

Тази чест се пада на Клемънс Поузи – не защото ни е голяма любимка, а защото преди година-две дадохме тържествено обещание на наш верен читател, че ако попаднем на нещо интересно с нейно участие, ще го отбележим. А това е първият такъв случай, затова се възползваме, още повече, че има и снимки. Доколкото разбираме те не са съвсем нови, но ние ги виждаме чак сега, така че…

Mr. Morgan’s Last Love” е дело на Сандра Нетълбек („Bella Martha”) и разказва за живеещ в Париж самотен, овдовял американски професор по философия (Кейн), който се научава отново да цени живота и любовта, след като започва специална връзка, с младо френско момиче (Поузи), което среща случайно.

Mr. Morgan's Last Love

Още веднъж, режисьор на „Mr. Morgan’s Last Love” е Сандра Нетълбек, а освен Майкъл Кейн, Клемъс Поузи и Джилиън Андерсън във филма участват и Джъстин Кърк, Джейн Александър, Ричард Хоуп и др. Като допълнение можем да прибавим и факта, че музиката на филма ще бъде на Ханс Цимер.

Премиерата е насрочена за по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. ААААААААААААААААа!!!!ДДОООООоооооОООООО!!!!
    Искам го на IMAX!!!
    Искам го на специално издание!!!
    Искам го на разширено издание!!!
    Искам предрешена томбола с билети за премиерата в Париж!!!!

  2. @HerMamut
    Знаех си, че ще се изкефиш, все пак за теб съм я пуснал тази новина! 🙂 🙂

    @MTK
    Къде и кога? И с какво оръжие? 🙂 🙂 🙂