Ставаме на три!

Не съм голям почитател на този тип обръщения, тъй като ми идват ненужно превзети и самоцелни, но в случая просто трябва да споделя няколко неща. Няма да правя анализи на състоянието на световното кино и обещавам да бъда кратък.

Ей така, като нищо, се изтърколи още една година. Година, която лично за мен, беше най-трудният ни период от стартирането на сайта, тъй като работните ми ангажименти ме докарваха до пълното физическо и емоционално изтощение, което ме държеше (и продължава да го прави) леко настрана, най-вече от „дисекшъна” и от коментарите, за които ако щете вярвайте, се изисква доста време, концентрация и емоционално инвестиране – разбира се, ако не искате просто да убиете номера.

Въпреки трудностите обаче, ние правихме всичко възможно да сме в крак с филмовия свят и да ви държим в течение с най-интересните и перспективни проекти и, в крайна сметка, годината се оказа най-успешната ни до момента. Това, разбира се, е резултат само и единствено на труда на хората, които безвъзмездно се включиха в операционния екип – къде от чиста фенщина, къде за да ударят едно рамо по приятелски – и помагаха с ревюта и новини, затова, както винаги досега, искам да им благодаря най-сърдечно.

Тук искам да изкажа и една специална благодарност към един човек, върху чиито рамене е стъпил целият сайт и през чиито ръце минава почти всяко нещо, което виждате тук. Човек, който е основната причина все още да не съм „хвърлил кърпата” и сайтът все още да го има. Няма да го назовавам нито по име, нито по пол, нито по отношение към мен, защото ще ме бият, само искам да ѝ кажа едно огромно благодаря за Търпението!

По традиция и тази година ще направим една скромна сбирка, за да „изпразнИм случая” и да се видим на живо, но този път ще я отложим с една-две седмици, за да може да се съберат най-важните членове на групата, които по една или друга причина са разпилени насам-натам през близките няколко дни. Затова сега гледайте някой филм за наше здраве и се ослушвайте за „ъпдейта” с часа и мястото на срещата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

24 Comments

 1. Няма да казваш пол, но Й благодариш. Изчакай поне да се стъмни преди да се насветкаш бе, Дринов. Вместо на аристократична пиянщина съвсем си го избил на битов алкохолизъм, после имал ангажименти, че не пишел.

  Иначе като изключим Дринов, който далеч не е толкова стар, колкото твърдят слуховете и онова посредствено ревю на „Zero Dark Thirty“, Oперационната си е отличничка. Ще я изчакаме 10-на години да порасне. 😉 Дотогава все тъй ще разчитаме на интелигентни ревюта, пропити с обективизъм, не самоцелни авторови скротумии.

 2. ЧРД и от мен!
  А безплатна бира от любезния домакин ще има ли? (любимата тема на Дринката по това време на годината :p)

 3. Честит рожден ден! Пожелавам си да ви се радвам, чета и коментирам още дълги години! 😛
  Всъщност мойта картичка я получихте вече 🙂

 4. Дринка, просто се сетих как се оплака преди време, че до миналата среща доста хора са те мислили за по-достолепен, явно запленени от интелекта ти. 😉 А ти младенец. 🙂

 5. Големи да пораснете!

  И няма да се оплачем ако пускате повечко ревюта на филми, а не по две – три месечно!

 6. Честит рожден ден и от мен. Давам сайта на всичките си приятели. Казвам- ако искате различно мнение за филм, преди да отидете да го гледате на кино, посетете operationkino. Не винаги ще се съгласите с ревюто, но поне ще се забавлявате докато го четете. Не се отказвайте и дано Ви има. Да сте живи и здрави!

 7. Хиляди благодарности на всички!!! 🙂

  Абсолютно всички ще са поканени на сбирката, която ще гледаме да не е по Великден. 🙂
  А за безплатната бира, вие елате, пък ще видим. 🙂 🙂

 8. Честита ви 3-та годинка и още много да следват! Супер-забавно е сайтчето, страхотна работа.

 9. Благодаря! 🙂

  @Тихомир (Тито)
  Ще гледам да те нацеля, защото ще се радвам най-накрая да дойдеш. 🙂

 10. СТРАШНИ!!!

  Искам публично да се похвалите, когато ви предложат първата сума, за да напишете поръчково ревю! 🙂

  Това ще бъде истинското ви признание! 🙂 🙂 🙂 🙂

  УСПЕХ

 11. Какво имаш предвид? Да ни дадат пари да напишем положително ревю за някой филм, който смятаме за тъп и да се надупим в името на парите или по принцип да ни дават пари за да напишем някое ревю? 🙂 🙂

 12. Точно – и да се похвалите, че искат да ви платят! 🙂 Това означава, че вече сте фактор и имате сериозно влияние… което между другото си е вярно и сега! Затова най-доброто пожелание може би е „Бъдете цитирани“! 🙂

 13. Хе-хе. Голяма част от хората писали тук, са им плащали за ревюта, а даже са ги цитирали, но предполагам, че пожеланието ти се отнася за целия сайт, което ще е страхотно ако се случи. Благодаря ти! 🙂

 14. Много добър сайт – моят указател за кино. Даже мога да твърдя смело, че е най-добрият и обективен в България, тъй като няколко други „конкурентни“ сайта пишат толкова продажно, че е направо очевадно. Поздравления за смелостта и за усилията които полагате.

 15. Благодаря!
  Слава богу, малко са тези, които наистина пишат само и единствено рекламно, а не критично. 🙂