star-trek-2

Та докъде бяхме стигнали? А, да, до липсващия Антон Чехов сред поредицата „character” постери на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”), които видяхме вчера и възможността и неговият плакат да изскочи отнякъде. Е, точно това се случва, но не и по начина, по който очаквахме, защото плакатът му не е част от вчерашната серия, а от предишната.

Освен това се оказа, че сме сгрешили с процентното измерение на плакатната си прогноза – не е 90%, както си мислехме, а малко по-малко, защото сред постерите липсваше и Скоти, който незнайно как сме пропуснали в сметките. Непростимо недоглеждане от наша страна, тъй като сме почитатели и на образа, и на Саймън Пег.

Но както и да е, Скоти също се урежда с плакат и можете да го видите с Чехов малко по-долу. Преди това обаче вижте най-новия японски трейлър на филма, както и едно промо, подобно на „disruptions” клипа за Кърк, но този път посветено на Спок.

http://www.youtube.com/watch?v=pbm8I_d0KkI

Вижте и ясен кадър на „USS Vengeance” – големия черен кораб (ясно различим в третия епичен трейлър на филма), най-вероятно управляван от героя на Къмбърбач, с който „Ентърпрайз” влиза в битка. Струва ни се, че точно той се разбива в града – в кадрите от почти всички трейлъри, а не „Ентърпрайз”.

uss-vengeance

Ето и плакатите.

Чехов

Скоти

Скоти

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Бенедикт Къмбърбач, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Джон Чо, Антон Йелчин, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Българската премиера е 10 май 2013.

Update: Вижте още три плаката „по-шарената серия“ – Боунс, Сулу и Д-р Керъл Маркъс.

Боунс

Сулу

Д-р Керъл Маркъс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Еднозначно Ентърпрайз се разбива в Сан Франциско. Даже му се вижда номера на няколко от кадрите.

  2. Това без съмнение е „Ентърпрайз“, но този, който се разбива в града, според мен е друг кораб. „USS Vengeance“ 🙂

  3. Стига сте се карали безмислено, след 2-3 седмици ще разберем 😉

  4. Явно и все пак тази вселена ще има още доста паралели с оригиналната на предишните пълнометражни филми – имам силни съмнения, че в края на филма ще връчат на екипа NCC-1701 A, след като потрошат оригиналния 1701, както става с оригиналния екипаж на Ентърпрайз.