Въпреки че след успеха на „Бързи и яростни 5”, който е най-добрият филм от поредицата след „оригиналната” (използваме думата свободно) първа част, ни е любопитно да видим как ще се представи „Бързи и яростни 6”, не можем да се наречем фенове, дори и в най-общия смисъл на думата, и поради тази причина не отделяме (чак толкова) голямо внимание на рекламната му кампания.

Няма как обаче да пропуснем да представим така наречения „последен” трейлър, който освен доста от вече добре познатите ни екшън сцени, ни е приготвил и нещо различно (или по-скоро разширено), което допълнително акцентира върху абсолютния и тотално „insane”, „preposterous”, „ridiculous” екшън. Дето се вика, поставя удивителната в края на тези определения. Вижте!

Тук сме без коментар – гледали сме далеч по-правдоподобни фантастики! Явно приказките на продуцента Нийл Х. Мориц, който казва, че във филма има „две от трите най-добри екшън сцени, които някога ще видим”, не са само „приказки”. Сега, не знаем дали наистина ще са най-добрите, но със сигурност ще са големи и ще носят наслада, каквато само един неприличен екшън може да ни достави.

Като допълнение, хвърлете едно око към едно видео „зад кулисите” и на цялата серия постери на филма.

След като Доминик Торето (Вин Дизел) и Брайън О’Конър (Пол Уокър) измамиха и срутиха империята на престъпен лидер и осигуриха на екипа си 100 милиона долара, нашите герои оставиха Рио зад гърба си и се пръснаха по света. Но постоянното бягане от закона прави живота им непълноценен.

Междувременно агент Люк Хобс (Скалата) е по петите на организирана престъпна група от опасни, изключително опитни шофьори, опериращи на територията на 12 страни, чиито лидер Шоу (Люк Евънс) е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети (Мишел Родригес), която той смята за мъртва.

Единственият начин да бъдат спрени престъпниците е да бъдат надхитрени на улицата и Хобс моли Дом да събере екипа си в Лондон. Наградата? Пълно помилване за всички и възможност да се приберат у дома при семействата си.

Режисьор на „Бързи и яростни 6” е ветеранът Джъстин Лин, а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Гал Гадо, Елза Патаки, Люк Евънс, Джина Карано, Тайрийз Гибсън и Сун Кан.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Едва ли има сцена от тоя смотан франчайз, която някога би влезнала в топ 10 на най-великите екшън сцени, правени някога. Дори в топ 20.