В момента е много трудно да се каже дали забавяния в продукциите на някои проекти са заради продължаващата стачка на актьорската гилдия или редовните „продукционни причини“, които от край време си бавят разни филми. Конкретните причини обаче нямат толкова значение, но днес ще ви разкажем за едно значимо разместване на актьорския състав на един филм, който е основно интересен именно заради актьорите си.

Преди няколко месеца споделихме за плановете на Рон Хауърд да започне снимки в края на годината на филма Origin of the Species. И ето че края на годината дойде и снимките наистина ще започнат, но с някои значителни промени. Първоначално филмът беше обявен в главните роли с Алисия Викандер, Дейзи Едгар-Джоунс, Джуд Лоу, Даниел Брюл и Ана де Армас. Сега обаче Викандер и Едгар-Джоунс отпадат, а на тяхно място съответно са наети Ванеса Кърби и Сидни Суини.

Признаваме, че първият вариант на каста ни звучеше една идея по-добре (най-вече заради Алисия Викандер), но по никакъв начин не можем да бъдем разочаровани от тези промени. Ванеса Кърби е страшно талантлива актриса, която освен това в момента е в подем и гледаме както в блокбастъри, така и в независими филми, където се бори за най-престижните награди. Сидни Суини пък излезе от Еуфория, но напоследък е страшно търсена и се съгласява да участва в поредица от любопитни и обещаващи проекти.

Новото заглавие на филма на Рон Хауърд е Eden, но историята си е същата – шарена група от ексцентрици напускат цивилизацията и отиват на островите Галапагос, за да започнат на чисто. Описван като мрачно комична история за убийство и оцеляване, филмът е базиран на разминаващите се спомени на група оцелели подобно преживяване хора, което вероятно значи, че ще се изследва как различни хора възприемат едни и същи обстоятелства по различни начини.

Сценарият на Eden е дело на Ноа Пинк (Genius, Tetris), а към екипа също така се присъединява и редовният колаборатор на Хауърд – Ханс Цимер за поредния си без съмнение епичен саундтрак.

Очаква се снимките да започнат този месец в Австралия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *