Вече доста щастливци (включително и у нас) успяха да гледат дългоочаквания „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” („Приключенията на Тинтин”) на Стивън Спилбърг, до чиято премиера остава по-малко от месец и добрата новина е, че огромен процент от тези хора са харесали това, което виждат. Разбира се, споменават се и един-два минуса тук-таме, но нищо фрапиращо – развитие, от което лично ние не сме изненадани.

Що се касае до нас простосмъртните, ние ще трябва да почакаме още мъничко, за да гледаме филма (премиерата е 4 ноември) и единственото, което ни остава, е да разцъкваме трейлърите на филма, включително и най-новия, който е просто фантастичен. Вижте го сега!

Още след първите кадри от филма бяхме сигурни, че крайният резултат ще си струва – все пак говорим за Стивън Спилбърг и Питър Джаксън – двама от титаните на модерното развлекателно (а и не само) кино. Оттогава чакаме филма с нетърпение и всяка следваща реклама, която гледахме, засилваше това ни нетърпение все повече и повече до степен, в която нямаше накъде повече. Е, този трейлър прави немислимото и ни надъхва дори още повече.

И за дa не изпадаме в някакви излишни фенски бръщолевения (ще си ги запазим за ревюто), ви предлагаме да видите и най-новия плакат.

Тинтин - полкат

Режисьор на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Сeркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата на филма е 4 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Много впечатляващо изглежда – ще се гледа задължително!
    Но ми е по-интересно, защо в щатите е най-късно премиерата – в някои държави излиза още тази седмица, а там след два месеца?

  2. Да, и аз това щях да попитам, мисля, че такава огромна разлика се случва за първи път. Още повече, че в края на декември там конкуренцията ще е бясна.

  3. Причината е, че почти никой в Америка не знае кой и какво е „Тинтин“, докато в Европа е доста популярен. Предполагам, че разчитат при успех тук, това да разбуди любопитството на американците и те да отидат да го видят. Ако го пуснат едновременно, този сценарий е далеч по-малко вероятен.

  4. Дрин, хората, които са го гледали извън фирмата разпространител са точно 5 човека, което не ми се струва като доста.

    Иначе филмът цепи мрака. Аз имах предварителни съмнения, но сега горещо го препоръчвам. Даже едно гледане му е направо малко.

  5. Пак ми е странно, защото при добра реклама, а и това, че „двама от титаните на модерното развлекателно (а и не само) кино“ мисля, че е достатъчно да напълни салоните. Нали излизат и оригинални анимации и пак разбиват касите, пък този ли? 🙂

    @Алекс
    Къде се загуби – щяхме един пазарлък да правим? 😉 😉

  6. @Тихомир

    Колкото и да е тъжно силно ме съмнява българската публика да отиде да гледа точно този филм вместо нещо от рода на „Шменти капели“ или аналогичен американски бълвоч.

    Иначе за пазарлъка, вече съм се дистанцирал от такива неща. Не взимам процент, така че нямам и интерес да хабя нерви по търговската част.

  7. @Тихомир (Tito)
    Не се напъвай да ги разбираш американците. 🙂 Така са си го решили и това . 🙂

    @Алекс
    В моите очи 5 човека, особено ако аз не съм сред тях, са много! 🙂 🙂 🙂
    А ако „Тинтин“ не се гледа, заеби!!!!

  8. @Дринов

    Дрин, то от тези 5 души, 3-ма си бяха представители на конкурентния екзибитор, а от медиите уважение проявиха само 2-ма човека, като аз съм единственият, който ще напише нещо по въпроса.

    Иначе много филми се гледат от разпространителите месеци преди световните премиери, но няма как всеки да ги гледа по-рано.

    Ти си разчисти програмата за нормалния скрийнинг, който ще е на 1 ноември.

  9. е, вярно – аз не се водя част от „медия“, ама нещо не съм разбрала да е имало обявен скрийнинг… 😉 и – сори за въпроса – кво значи „нормален“ скрийнинг 😀

  10. @Алекс
    Ами като канаят псевдо писачи така ще стане. Да кажеш другият път да ме поканят мене, еба си!!!

    Ще видим как ще дойде нормалния скрийнинг. 🙂

    @Къди
    Нормален скрийнинг е този, на коjто аз и ти не ходим, щот сме ненормални. 🙂 🙂