Джоузеф Гордън-Левит

Заглавия от типа на „officially in talks” са ни просто любими. Абе или ще е „in talks” или официално ще е в ролята. Естествено, знаем какво се има предвид, но въпреки това ни изглежда глупаво. Нека обаче, да не ви занимаваме с нашите „проблеми” и да пристъпим направо към новината, която и без това е старичка и няма какво толкова да я бавим.

Deadline потвърждават слуха, който вървеше из нета доста дълго време, че Джоузеф Гордън-Левит преговаря за роля в предстоящия „The Dark Knight Rises” на Кристофър Нолан. Все още няма никаква информация каква ще бъде ролята на Левит, но последните слухове споменават един от най-старите противници на Батман – суперзлодеят Хюго Стрейндж.

Да ви кажем, това като нищо ще се окаже истина, не за друго, а защото напоследък всички слухове, които тотално отказваме да приемем, в крайна сметка се оказват истина. А отказваме да приемем, че Левит ще е Стрейндж, защото Жената котка и Бейн официално бяха потвърдени за филма и просто се съмняваме Нолан да повтори грешката на Рейми от „Спайдър-мен 3” и да поеме по пътя на трима злодеи.

Просто за информация, няколко от предишните слухове пък свързваха Левит с ролята на Едуард Нигма, познат най-вече като Питанката и дори с Жокера, но и двата бяха отхвърлени категорично (и официално). В крайна сметка, както винаги ще трябва да почакаме, за да видим каква е истината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Нещо ми подсказва,че Левит ще е в следващия филм на Нолан(след The Dark Knight Rises). 🙂

  2. Няма да е голяма изненада. Виж, че работи с един актьор по няколко пъти. Или това което имаш предвид е, че Левит няма да е в "Батман", а направо в следващият му филм?

  3. Дали има някакъв шанс да върнат и Килиан Мърфи в новия Батман? 🙂

  4. Току що завърших с преговор на "Черният рицар" (обичам петъците). Килиан Мърфи ако играе пак толкова малко, защо да го връщат? Нека Нолан да си връща, който си иска! В края на краищата и Лиъм Нийсън може да върне за 1-2 минути – стига да има нужда историята от това.

    Уф, Левит много ми прилича на Леджър – по-добре без него!

  5. O-oo, Плашилото цепи мрака, дано се завърне! 🙂

    И аз съм за по-добре без Левит, ама не защото ми прилича на Леджър, а чисто и просто защото не ме кефи много! 🙂

  6. ВМЕСТО ДА ВКЛЮЧВАТ ТЕЗИ БЕЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ КАТО БЕЙН И ЖЕНАТА КОТКА,

    ДА СА БЯХА СЕТИЛИ ДА ВКАРАТ В БАТМАН 3, "ШАПКАРЯ", ЗАЩОТО ТОЯ СИ ОСТАВА ЕДИН ОТ НАЙ-КУЛТОВИТЕ(С ПЛАШИЛОТО, ЖОКЕРА И ГАТАНКАТА) ПЕРСОНАЖИ И ТО НЕ САМО В АНИМАЦИЯТА…

    М/У ДРУГОТО ОТ ЕДИН ЕПИЗОД С ШАПКАРЯ ОТ АНИМАЦИЯТА НА БАТМАН ОЩЕ ОТ 1993 Г. СЕ Е ВДЪХНОВИЛ КРИСТОФЪР НОЛАН ЗА ГЕНЕЗИС… :)))

  7. @REALINCHO

    Много точно!!!!!! Защо постоянно връщат стари и омръзнали злодеи след като има много други.

  8. И аз не се изкефих на новината за Жената Котка. Ама вижте пък Жокера колко беше як. Вярно е, че има и други злодеи, но те не са толкова иконични и важни. Шапкаря е готин, бих му се изкефил, но не знам дали се връзва много с модела, които следват филмите досега.