Направо не можем да повярваме, че не сме ви представили предстоящия сериал „The Following” досега – спомняме си как гледахме първия трейлър и със сигурност възнамерявахме да напишем нещо по въпроса, защото ни се стори доста приятен, но или не сме намерили време или пък сме решили, че има предостатъчно, след като сериалът тръгва чак началото на другата година. Но премиерата наближава, а сега имаме и нов трейлър, както и един съвсем приличен тийзър плакат, така че е крайно време да им обърнем малко внимание.

Преди да видите насъбралите се реклами, нека опишем сериала с две думи: Кевин Бейкън е в ролята на Райън Харди, бивш ФБР агент, заловил изключително интелигентния и опасен сериен убиец Джо Керъл (Джеймс Пюрфой). След шокиращо бягство от затвора, Керъл отново започва да убива, но този път Харди трябва да спре не само него, но и неговите не по-малко смъртоносни последователи. Според ФБР в САЩ действат над 300 активни серийни убийци. Какво би станало, ако всички те имаха система за комуникация? Какво би станало, ако един гениален психопат успее да ги събере и обедини?

http://www.youtube.com/watch?v=ZoAYjNqeUxo

http://www.youtube.com/watch?v=k1hTst3g9f4

http://www.youtube.com/watch?v=SDF7E4RKOVM

Това бяха първите промо клипове, а сега вижте и новия, по-дълъг трейлър, който обещава още повече екшън и напрежение.

The Following

Харесват ни надписите и щеше да е забавно хвалебственият цитат да е изписан някъде по тялото, но и така става.

Разбира се, след като изгледахме отново трейлърите, които радват, и прочетохме обещаващия синопсис, не можем да се отървем от усещането, че позасиленият интерес и големите очаквания за преден път ще ни изиграят лоша шега и „The Following” ще се окаже едно от безбройните разочарования в стил „Alcatraz”, „The River” и, разбира се, “Revolution” (и това не само не са единствените примери, ами не са дори най-показателните – просто сега не ни се рови по темата).

Но дори и „The Following” да не е и наполовина толкова як, колкото се надяваме (скоро ще разберем – премиерата е 21 януари, 2013, по „Fox”), пак ще ни остане надежда за нов, приличен ТВ сериал по темата… „Ханибал”. Не, че нещо, ама „Декстър” е към края си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments