Сам Рейми

Преди доста време ви съобщихме, че Сам Мендес е основен претендент за режисьорския стол на „Oz the Great and Powerful”, но оттогава насам нещата се развиха в друга посока и той отпадна от проекта. Това стана причина да поизчакаме и да не ви съобщим веднага, че неговото място трябваше да бъде заменено от неговия съименник Сам Рейми.

Вчера чакането свърши, защото от Deadline съобщават, че вече всичко е официално. Сам Рейми ще оглави новия „Оз” (който в интерес на истината е N-тия на брой проект свързан с магичната страна), а както ви съобщихме и преди, Робърт Дауни дж. ще се превъплъти в главната роля.

След като от „Sony” решиха, че „Спайдър-мен” ще започне от начало без участието на Рейми, бяхме много щастливи, че той ще започне да прави по-малки, но значително по-хубави филми като „Отведи ме в ада” и сега като че ли сме съвсеееем леко разочаровани, че отново подхваща нещо голямо. Ако се съмнявате в мащабите, от „Disney” се надяват, че „филмът ще бъде глобален хит като „Алиса в Страната на чудесата”. Тоест, вместо малко и приятно авторско филмче, ще бъде раздут до гигантски кухи пропорции, разбира се подходящо презентирани на 3D.

Разбира се, глупаво е да се хейтва в толкова ранен етап, когато още нищо не е известно, затова ще поизчакаме, за да видим как вървят нещата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *