Изненадващо е, че до премиерата на „The Hangover Part III” („Прощалният ергенски запой”) остава съвсем малко време, а не само, че не сме виждали нищо съществено като реклама (изключение правят само няколко снимки), но не знаем и почти нищо за сюжета. Единствените ни „улики” са разни подхвърляния от режисьора Тод Филипс – в центъра на историята ще е Алън (Зак Галифанакис), нещо (или някой) от първия филм ще се завърне и ще ги преследва и “The Wolfpack” ще хване пътя в стил класически „road movie”.

Е, изглежда, че рекламното и информационното ни затъмнение ще трае още съвсем малко, защото по-късно днес се очаква да дебютира първият трейлър на филма, който ще разкрие повече подробности за сюжета.

За да ни подгреят, Warner Bros. са решили този път да не ни тормозят с някой от безумните, но популярни напоследък тийзъри на трейлъри, а вместо това ни предлагат един пародиен постер, вдъхновен от този на финалната част на „Хари Потър”.

Прощалният ергенски запой - плакат

Чудно ни е дали горящият Вегас ще е част от историята на филма или е включен в плаката само като гавра с Потър и разрушения Хогуортс. Предполагаме, че ще разберем само след няколко часа.

Режисьор на „The Hangover Part III” е Тод Филипс, а в ролите са оригиналната компания Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта, както и Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, Джон Гудман, Майк Епс и Мелиса Макарти.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment