След разочарованието, което се оказа „Поредният ергенски запой” – филмът предлагаше един-два смешни момента, но беше очевиден „cash grab” и чисто сценарно беше едно от най-мързеливите неща, които сме гледали – се отнасяме с огромна доза скептицизъм към предстоящия „The Hangover Part III”, който ще бъде (евентуален) завършек на поредицата. Евентуален, защото ако изкара „газилион” долара, тогава гаранция ще има още, без значение какво казват хората от екипа – ако трябва ще направят нещо в стил „Американски пай”, но ще намерят начин да цицат тази идея до дупка.

Според първоначалната информация, този път във филма (честно казано нямаме идея как ще го кръстят на български – „Наистина последният ергенски запой”?) няма да има нито сватба, нито ергенско парти, а вместо това “The Wolfpack” ще хване пътя – или иначе казано, май ще имаме класически „road movie”, само че пиянски, което кажи-речи е единственият плюс на филма, поне на този етап.

Снимките на „The Hangover Part III” текат в момента и вече имаме първия неофициален поглед.

The Hangover Part III

The Hangover Part III

The Hangover Part III

The Hangover Part III

The Hangover Part III

The Hangover Part III

The Hangover Part III

Тод Филипс се завръща както режисьор, заедно с оригиналната компания – Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта. В останалите роли ще видим добре познатите ни Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, както и Джон Гудман в ролята на „злодея” и да се надяваме Мелиса Макарти, чиято поява все още не е потвърдена.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много обичам медиите как лепват евтини етикети и се самонавиват (сигурно имат специален софтуер за по-лесно). Чак пък „разочарование“? Може да не е най-доброто от жанра, но си е достойна част от сериите. Ако не бяхме гледали номер едно, щеше да е супер. Разочарование беше „Харолд и Кумар 2“ заради режисурата без ритъм, но те се поправиха в третото издание. Наздраве 🙂

  2. Абе, не знам за кои медии говориш, но втория филм беше абсолютно разочарование! Никакъв труд не са положили да измислят нещо различно. Ама никакъв! И какво значи ако го нямаше първия филм? Няма такова нещо!