След няколко скучновати кадъра от снимачната площадка, ред е и на първия ни официален поглед към „The Hangover Part III”, чието българско заглавие за момента е „Прощалният ергенски запой”. Нашето предложение „Наистина последният ергенски запой” може да го използват за четвърта част, само да добавят едно „честно” накрая -знаем, че всички обещават, че тройката ще е последната част, но като направи парите, набързо ще обърнат плочата.

Но както и да е, първата официална снимка има определен Бийтълс привкус, а втората показва мега кретена Кен Джонг като г-н Чоу, който май се подвизава като патрулен полицай. И двете снимки достигат до нас благодарение на EW.

The Hangover Part III

The Hangover Part III

Кадрите не разкриват много за сюжета, за който до момента знаем, че няма да следва схемата на първите два филма (слава богу) и ще представлява нещо като класически „road movie”, но за сметка на това режисьорът Тод Филипс споделя малко подробности:

„The Hangover Part III” е историята на Алън (Зак Галифанакис). Той изживява криза след смъртта на баща си и „The Wolfpack” е всичко, което има. Филмът е подходящ финал на съставената от три части опера за вакханалия и лоши решения.

Дали пък филмът няма да е за пътуването на идиотите към погребението на бащата на Алън? Това би било любопитно. Що се касае до г-н Чоу, когото видяхте по-горе, обещанията са, че той ще бъде „по-мрачен от всякога”.

Като допълнение вижте още няколко лични снимки на Тод Филипс, показващи Джон Гудман, който ще е злодеят, и вероятно част от перипетиите, с които ще се сблъска групата по пътя си към… където и да е.

Режисьор на „The Hangover Part III” е Тод Филипс, а в ролите са оригиналната компания Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта, както и Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, Джон Гудман, Майк Епс и да се надяваме Мелиса Макарти, чиято поява все още не е потвърдена.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *