И друг път сме споменавали, че много харесваме филмите на София Копола и „Изгубени в превода” е в личния ни топ 10, и поради тази причина очакваме най-новия ѝ филм „The Bling Ring” с повече от голям интерес.

До момента не сме виждали почти никакви рекламни материали от филма, които, така да се каже, да ни ориентират в обстановката – изключение са двете официални снимки и няколкото провокативни кадъра на Ема Уотсън от снимачната площадка – и затова приветстваме радушно първия официален трейлър.

Хъъъъм! По всичко изглежда, че Копола рязко е сменила тоналността и динамиката, които доминираха всичките ѝ предишни филми. Явно е сметнала, че истинската история на групата тийнейджъри, които в рамките на 2008-2009 година проникват в къщите на известни и богати личности като Парис Хилтън, Линдзи Лохан, Орландо Блум и Меган Фокс и отмъкват дрехи, бижута и всякакви други дребни предмети на обща стойност над 3 милиона, изисква малко по-различен подход.

Честно казано, не сме сигурни дали това ни харесва – първото ни впечатление за „The Bling Ring” е като за „Spring Breakers”, но без голотиите, а не това искахме да видим и не това очаквахме от Копола. Все пак това не намалява желанието ни да гледаме филма, първо, защото Копола е спечелила доверието ни, и второ, нали все пак всеки режисьор трябва да се развива, а не да тъпче на едно място. Пък и имаме госпожица Уотсън да ни разсейва.

Ема Уотсън

Режисьор на „The Bling Ring” е София Копола, а в ролите са Ема Уотсън, Таиса Фармига, Лесли Ман, Израел Броусард, Кейти Чанг, Клеър Джулиен и др.

Премиерата е 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *