Ема Уотсън

Въпреки че „Изгубени в превода” е един от най-любимите ни филми на изминалото десетилетие (а и на всички времена също) и въпреки че харесваме и останалите режисьорски филми на София Копола (някои повече, други по-малко), досега не сме обръщали сериозно внимание на най-новия ѝ филм „The Bling Ring”. Общо взето, споменавали сме го само веднъж преди година, когато стана ясно, че точно това ще бъде следващият ѝ проект.

Но да оставим това, че „The Bling Ring” е на София Копола, още по-изненадващо е, че не сме го отразявали, дори и след дебюта на няколко снимки от снимачната площадка, на които се подвизава звездата на филма Ема Уотсън – снимки от типа „малките са пораснали”, които ни карат да се чудим и маем колко бързо растат децата и как лети времето.

Споменатите кадри, както и първите официални визии от филма, можете да видите по-долу, но за да не ни обявите за група перверзници, ще напомним, че сме огромни фенове на София Копола и това е основната причина (но не и единствената – няма да лицемерничим чак толкова) да очакваме филма.

Ето и споменатите снимки от снимачната площадка.

Ема Уотсън

Ема Уотсън

Ема Уотсън

Ема Уотсън

Без (гащета!) коментар (гащета!). Вижте и малко (гащета!) по-скучните официални (гащета!) снимки.

The Bling Ring

The Bling Ring

„The Bling Ring” разказва истинската история на група тийнейджъри, които в рамките на 2008-2009 година проникват в къщите на известни и богати личности като Парис Хилтън, Линдзи Лохан, Орландо Блум и Меган Фокс и отмъкват дрехи, бижута и всякакви други дребни предмети на обща стойност над 3 милиона.

Режисьор на филма е София Копола, а ролите са Ема Уотсън, Таиса Фармига, Лесли Ман, Израел Броусард, Кейти Чанг, Клеър Джулиен и др.

Премиерата е предвидена за лятото на 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *