rush-albert-einstein-20161113

Преди няколко месеца ви представихме проекта на National Geographic да разгърне в телевизионен формат живота на един от най-великите учени в историята на човечеството – Алберт Айнщайн. Пилотният епизод ще бъде режисиран от Рон Хауърд, който скоро отметна и последната адаптация по Дан Браун. Адаптация ще следва биографията на Уолтър АйзъксънEinstein: His Life and Universe”, голяма част от която е базирана на лични писма на Айнщайн.

Десетте епизода вече се снимат в Прага. В главната роля ще видим Джефри Ръш – като Айнщайн в зенита на кариерата си и Джони Флин („Облаците на Силс Мария”) – в по-ранните му години. Всеки епизод ще изследва невероятните научни постижения, както и сложните и бурни лични взаимоотношения. Благодарение на Deadline получаваме първи поглед към двамата актьори. Вижте ги:

Geoffrey Rush as Albert Einstein in National Geographic's 'Genius'.

(photo credit: National Geographic/Dusan Martincek)

Johnny Flynn as a young Albert Einstein in National Geographic's 'Genius'.

(photo credit: National Geographic/Dusan Martincek)

Оптимисти сме, че ще видим уважителна и точна адаптация на живота на един от любимите ни учени. Актьорите изглеждат чудесно. Дори да сме имали съмнения в младока Джони Флин, когото все още не сме имали възможността да гледаме, те почти се изпариха след този поглед. Джефри Ръш няма смисъл да го коментираме – в продължение на десетилетия е доказал, че може да изиграе безупречно почти всичко.

В останалите роли ще видим Емили Уотсън, Майкъл МакЕлътън, Сет Габел, Саманта Коули, Ричард Топол и др.

Премиерата ще бъде по някое време през 2017.

circa 1925: Professor Albert Einstein (1879 - 1955), mathematical physicist at home. (Photo by General Photographic Agency/Getty Images)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *