Каквито и съмнения (или по-скоро недоволства – например от визуалния стил) да сме имали по адрес на най-новия хипнотичен криминален трилър на Дани Бойл „Trance”, те се изпариха напълно след последния, страхотен нецензуриран трейлър, който видяхме преди малко повече от месец, и в момента сме в състояние на блажено очакване, подхранвано тук-таме с най-новите рекламни материали от филма, които с наближаването на премиерната дата стават все повече и повече.

Най-новите попълнения са: нов трейлър, който е цензуриран и не предлага сцени като онази с половината глава, но честно казано не му отстъпва сериозно по качества, което иде да покаже, че не кървищата ще направят филма стойностен; телевизионен спот, който за съжаление е съсипан от дикторски глас; кратко, но доста любопитно видео зад кулисите, разкриващо множество подробности около филма и три постера, които дебютираха отдавна, но чак сега сварваме да ви представим.

Трейлър

ТВ спот

Зад кулисите

Саймън (Джеймс Макавой), който е служител в аукционна къща за изобразително изкуство, планира дързък обир на шедьовър на Гоя, заедно с престъпна група, ръководена от опасния Франк (Венсан Касел). Когато Саймън прецаква партньорите си по време на обира, Франк отвръща с насилие и в резултат Саймън изпада в безсъзнание.

След като се събужда, той настоява, че в следствие на травмата е загубил всякакъв спомен за откраднатата картина и мястото, където я е скрил. Франк не успява да измъкне местонахождението от упорития Саймън и е принуден да сключи сделка с чаровна хипно-терапевтка (Розарио Доусън), която да разкрие информацията.

Но навлизането в обърканата психика на Саймън означава размиване на границата между действителност и внушение, а междувременно залозите се покачват по-бързо и опасно, отколкото някой е очаквал.

Trance” е режисиран от Дани Бойл, по сценарий на Джон Ходж („Shallow Grave”, „Trainspotting”), и е вдъхновен от едноименен ТВ филм от 2001. В главните роли ще видим Розарио Доусън, Джеймс Макавой и Венсан Касел.

Британската премиера на филма е 27 март 2013.

Повече подробности за проекта, може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *