Конан Варварина

Като изключим един „motion poster”, в последно време на фронта на „Конан Варварина 3D” е относително спокойно. Разбира се, като един от очакваните големи филми и той трябва да мине през „the whole nine yards” на рекламните кампании, а те включват така наречените “character posters”. Именно такъв тип плакати са обект на настоящия ни интерес.

Те дебютираха в пет различни сайта (MTVComingSoonPopWrapJoBlo, и FirstShowing) и на тях откриваме Конан (Джейсън Момоа), баща му Корин (Рон Пърлман), злодеят Калар Зим (Стивън Ланг), магьосницата Марик (Роуз МакГоуън) и бодигарда на кралицата Тамара (Рейчъл Никълс).

Конан (Джейсън Момоа)

Корин (Рон Пърлман)

Калар Зим (Стивън Ланг)

Марик (Роуз МакГоуън)

Тамара (Рейчъл Никълс)

Честно казано, също като трейлъра и първия постер, и тези плакати по-скоро ни допадат. Харесват ни цветовете и „кално-експлозивния” background. Конан малко ни се губи из тези водни пръски, но нищо.

Калар Зим, стар приятел на Корин, бащата на Конан, пристига в Кимерия, за да търси помощ за откриването на „Изгубената кралица на Ахерон”. Когато Корин отказва, Калар и неговите наемници от Аквилония опожаряват селото и избиват всички освен Конан, който успява да избяга. Превърнат в изгнаник и крадец, Конан се скита надлъж и нашир, кроейки планове да получи възмездие за смъртта на баща си и на народа си.

А сега вижте статична презентация на споменатия по-горе „motion poster”.

Конан Варварина 3D

Ако искате да го видите в оригинал, можете да го направите тук.

Режисьор на филма е Маркус Ниспел, познат на българските зрители с римейките на „Тексаско клане”, „Петък 13-ти” и по-близкия до темата, но уви доста тъпичък „Предводителят”, в ролите са Джейсън Момоа като Конан, Стивън ЛангРон Пърлман, Рейчъл Никълс и Роуз МакГоуън.

Премиерата е на 19 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Без да се обиждат създателите на филма, обаче Конан си е северняшки дивак, от доста по-светла раса. Този на постера ми прилича на гелосан жабар или латинос. Още с кастинга са осрали работата 🙁

    Ама и аз почнах с претенциите 🙂

  2. Ти пък сега, не бъди расист! 🙂 Има толкова други неща, от които да се оплачеш, ти точно за това се хвана. 🙂 🙂