Удължената реклама на „Железният човек 3”  беше една от най-чаканите на тазгодишния „Super-Bowl”, което е нормално предвид популярността на серията и предвид факта, че той е първият филм на „Мarvel” след мега-успешния „Отмъстителите” и с него ще продължи „Втората фаза” от вселената им. Пък и първите няколко (мрачни) трейлъра бяха доста прилични и хората са нетърпеливи да видят още.

По време на играта бяха излъчени два спота – единият по-кратък, който е тематично свързан със страхотния тийзър постер, който видяхме преди няколко дни (по-скоро разказва историята, останала скрита зад статичния кадър), а вторият е удължена версия, която включва в себе си първия, но предлага и още доста кадри и изненади.

Прочетохме доста коментари, че това е най-добрата филмова реклама от всички излъчени на „Super-Bowl”, но честно казано ние сме малко разочаровани. Не че тотално не ни харесва, просто не е това, което искахме да видим. Първо, като изключим сцената със самолета, която и без това не е много вълнуваща, повечето кадри сме ги виждали и второ, вярно е, че Робърт Дауни е як, но вместо 30 секунди да кретенясва, можеха да ни покажат един-два нови кадъра.

Но както и да е, тук явно ще трябва да изчакаме втория пълен трейлър, за да видим нещо повече.

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *