Смятахме, че след като дебютира доста качественият удължен трейлър (предлагащ и коментар от творческия екип) на „Bates Motel”, който затвърди позицията на сериала като един от най-очакваните от нас за годината, от тук насетне едва ли ще видим повече тийзъри, а ще се нагледаме на тонове снимки, откъси и най-вече промо-спотове.

Ето обаче, че сме се лъгали, защото A&E разпространиха ново видео, което си е класически тийзър отвсякъде. Той общо взето е в стила на първите две реклами, които видяхме в края на миналата година, само дето е малко по-конкретен. В смисъл пак си е отнесен и смахнат, само че този път имаме конкретика на образите, които са главните герои в сериала Норма и Норман Бейтс.

И друг път сме го коментирали, но нека да кажем отново – усмивката на Фреди Хаймор е един път и перфектно се връзва с представите ни за Норман Бейтс. Смятаме, че ролята му пасва идеално. Разбира се, поздравления заслужава и Вера Фармига, която успява да бъде изключително… абе, знаете какво имаме предвид.

Като допълнение вижте и един „постеров” вариант на тийзъра:

Bates Motel

Вероятно вече знаете (или поне се досещате), че „Bates Motel” служи като предистория на „Психо” на Хичкок, но ето и официалния синопсис:

След трагичната смърт на съпруга ѝ, в търсене на ново начало, Норма Бейтс купува мотел в полите на идиличното крайбрежно градче „Уайт пайн бей”. Докато тя и синът ѝ Норман свикват с новата обстановка, те откриват, че градът не е какъвто изглежда на пръв поглед и местните внимателно пазят тайните си. Но семейство Бейтс няма да се оставят да бъдат притискани и разигравани и ще направят абсолютно всичко, за да оцелеят и да запазят своите собствени тайни.

За „Bates Motel” отговарят Карлтън Кюз и Кери Ерин, а в ролите са Фреди Хаймор, Вера Фармига, Макс Тиеро, Оливия Кук, Майк Вогъл, Нестор Карбонел и др.

Премиерата е 18 март 2013.

Повече подробности за проекта може да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *