Тази новина можеше да се очаква – все пак режисьор на „X-Men: First Class” е Матю Вон, а той явно държи Джейсън Флеминг да участва във всеки негов филм. Ние нямаме нищо против – въпреки че не успя да си уреди кариера като на Джейсън Стейтъм,Флеминг е чудесен актьор и определено ни радва. А Empire знаят как да измъкват информация за проектите, които чакаме с нетърпение – на техния Movie-Con Флеминг си е признал, че ще го видим в предстоящото комикс приключение, при това в ролята на Азазел, бащата на Nightcrawler.

Матю ми показа костюма онзи ден, – разказва Флеминг. – Аз се бях заклел, че повече няма да участвам в роли с тежък грим [последната му такава роля май беше в „Сблъсъкът на титаните”], но този път ще се наложи. Поне казаха да не се притеснявам и ще добавят опашката в постпродукцията. Аз съм Азазел и се телепортирам като размахвам ръце.” Тук по думите на Empire жестикулира като нещо средно между фламенко танцьор и Боливудска звезда. Какво точно ще рече това, ще разберем другото лято.

И ако името Азазел ви е познато, а не сте фенове на мутантите на професор Х, нищо чудно – той е едно от любимите свръхестествени същества на киното, телевизията, игрите, литературата и какво ли още не, обикновено представен като демон. В „X-Men: First Class” – ако Матю Вон се придържа към канона, а по всичко личи, че ще го направи – няма да е син като сина си, а червен. Опашката и острите уши обаче са семейна черта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *