В началото на месеца видяхме два изключително стилизирани тийзъра на телевизионния сериал с Фреди Хаймор и Вера Фармига „Bates Motel”, който служи като предистория на тоталната класика на Алфред Хичкок „Психо”, но те бяха доста кратки и не успяха да оставят реално впечатление какво точно ни очаква.

Сега получаваме тази възможност с първия удължен трейлър на сериала, който всъщност е комбинация между трейлър и поглед зад кулисите. Но няма значение какво точно представлява видеото, важното е, че дава ясна представа за сериала. Вижте.

The story of a sweet boy and his loving mother!

Не знаем за вас, но ние определено сме доволни от това, което виждаме. Фреди Хаймор изглежда изключително „фрийки” и ролята на Норман Бейтс, дето се вика, му пасва като кондом. На всичкото отгоре, той е и доста добър актьор, така че сме убедени, че ако не друго, поне от негова страна ни очаква нещо наистина добро.

Странното е, че трейлърът по никакъв начин не извиква асоциации с „Психо”. По-скоро има изписано едно „Туин Пийкс” от горе до долу, което, не ни разбирайте погрешно, според нас е супер. Ако „Bates Motel” е наполовина толкова добър, колкото класиката на Линч, значи в момента гледате следващия ни най-любим сериал.

Освен Фреди Хаймор и Вера Фармига като Норман и майка му, в ролите ще видим Макс Тиеро, Оливия Кук, Майк Вогъл, Нестор Карбонел и др.

Премиерата на „Bates Motel” е през пролетта на 2013 година.

Повече подробности за проекта – в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *