След като бяхме на кино и гледахме трейлъра на „Хензел и Гретел: Ловци на вещици” веднага след този на българския „Още една мечта” – на фона на който „ХАнзЪл и ГретЪл”, както му викаме след като чухме произношението в рекламата, изглеждаше като „Гражданинът Кейн” – започнахме да гледаме на все повече елементи на филма с добро око и си мислим, че едва ли положението ще е чак толкова зле.

В подкрепа на това ни усещане за нещата идва най-новият нецензуриран трейлър, който определено е най-добрият от всички до момента. Ако не друго, поне е най-кратък, а това хич не е малко.

Добре де, нека не се лъжем (и самозаблуждаваме), филмът ще е зле! Просто няма да правим голяма трагедия от това и ще се опитаме да го приемем като това, което е – несериозна брадва.

Вярваме, че може да ни се получи, защото вече имаме прецедент със „Сезонът на вещиците” на Никълъс Кейдж – как да не харесваш филм, в който Рон Пърлман бие глави на демон?

Режисьор на „Hansel & Gretel: Witch Hunters” е норвежецът Томи Виркола („Dead Snow”), той и Данте Харпър са автори на сценария, a продуценти са Уил Феръл и Адам Маккей. В ролите са Джереми Ренър, Джема Артертън, Фамке Янсен, Питър Стормаре, Зои Бел, Томас Ман, Дерек Миърс и др.

Българската премиера е 25 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *