alien-covenant-20161223

Днес снимковата одисея, която в крайна сметка ще ни отведе до появата на първия трейлър на „Пришълецът: Завет”, продължава с вълнуващ поглед към една от медицинските лаборатории на космическият кораб „Covenant”. Това, което прави кадъра особено интересен, е изплисканата навсякъде кръв – или някой се е порязал докато се бръсне (възможно е и да е „paper cut”), или виждаме следствието от нападение на ксеноморф. Тази снимка е и поредното потвърждение, че новият филм на Ридли Скот ще бъде твърд „rated-R”, точно както искат абсолютно всички фенове на франчайза.

Пришълецът: Завет

Днес имаме и едно малко (и леко некачествено) допълнение, което отново идва под формата на снимки. Става дума за няколко кадъра от февруарския брой на списание Empire, в който има посветен на филма материал. Снимките са щракнати с телефон и са с доста лошо качество, но решихме, че все пак можем да ги покажем. Когато излязат в приличен вариант, ще ги пуснем отново.

22122016_01 22122016_02

Предишните снимки, официален плакат и всякаква информация за „Пришълецът: Завет” може да откриете в новините ни до момента.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”, с „Пришълецът: Завет” – втората част от прикуъл трилогията, която започна с „Прометей” и която се свърза директно с изключително важната му фантастична творба от 1979 г. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чиито единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

    1. Като каза коледен апетит се сетих какъв ми беше сблъсъка с първия Пришълец.
      Беше преди 20-на години, тамън на Коледа. Бяхме си на село с брат ми, есествено поради свинска смърт. Майка ми и баща ми останаха да помагат за прибирането му, а ние със лелини се прибрахме към града с брат ми. Естествено носехме и малко мръвки за вечеря, които да метнем във фурната. Та по някакви неведоми причини по телевизора бяха решили да пуснат първия Пришълец и естествено аз,милия, седнах да го гледам от-до и след това седнах да ям. Съвсем логично мазната, разполовена мръвка, която беше пред мен напомняше точно на малък, симпатичен facehugger и резко отваряше апетита. Не посмях да ям месо сигурно поне 2 седмици заради шибания филм.Друго си е коледния дух да ти разпори корема, да го еба…
      Айде живи и здрави!
      http://orig14.deviantart.net/211d/f/2012/359/d/4/merry_christmas___facehugger_by_narcissusmedusa-d5p46pe.jpg
      П.С. Абе сложете едно embed-ване на картинки най-накрая…

  1. Ебаси, вече чакането на един трейлър е по-хайпнато от чакането на самия филм…

    1. Да, само да не пресолят chestburster-a… 🙁

    2. Не знам. Ама до като чакате трейлъра ,довечера ще гледам Star Wars за първи път 🙂

  2. Много лоши новини се носят из нета, че трябва да почакаме до началото на следващата година за трейлъра …. което е много тъпо, утре е идеалният момент 🙂