Отдавна не бяхме чували нищо за „не съвсем биографичния” филм за Пабло Ескобар „Paradise Lost” на Андреа Ди Стефано, в който ролята на легендарния наркобос се изпълнява от също толкова легендарния Бенисио дел Торо (Нали? Кастинг за милиони!).

Последния път, когато писахме за него, беше преди година, когато видяхме първата официална снимка на Дел Торо като Ескобар и тогава нямаше никаква идея кога евентуално ще можем да видим филма, но сега имаме премиерни дати за Испания и Франция и покрай обявяването на втората, получаваме и първия тийзър трейлър.

Paradise Lost” е вдъхновен от реални събития и разказва за сърфист на име Ник (Джош Хътчърсън), който отива в Колумбия на гости на брат си, където се влюбва в красивата Мария (Клаудия Трайсак), която обаче се оказва племенница на прочутия кокаинов бос.

Ще ни се да видим нещо с по-добро качество, преди да обсъждаме, но по принцип не очакваме нищо специално от „Paradise Lost” като история. Очакваме обаче Бенисио дел Торо, както казват младежите, да изкърти и като негови големи почитатели, с удоволствие ще хвърлим едно око на филма, когато ни се отдаде случай.

А сега вижте и не лошия първи постер.

плакат

Режисьор на „Paradise Lost” е Андреа Ди Стефано, а в ролите ще видим Бенисио Дел Торо, Джош Хътчърсън, Клаудия Трайсак, Брейди Корбет и др.

Испанската премиера на филма е 10 октомври, а френската – 5 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *