Хоакин Финикс и Чарлийз Терън

Обещахме ви, че ще продължаваме да следим внимателно всички и всякакви подробности и слухове около „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън, а за определени проекти – тези, които по-трудно и по-бавно стигат до екран, например – това понякога означава отразяване на безброй актьорски имена, предположения и възможности. Но пък новината, че вече сериозно се говори за (и работи по) кастинга на филма, е повече от отлична – чакаме този момент от години. Буквално.

Първоначално се говореше много за Робърт Дауни младши и това със сигурност не бяха празни слухове, но сега става ясно, че в крайна сметка, след доста време очакване, той е отказал ролята, към която проявяваше толкова голям интерес. За сметка на това, според THR Хоакин Финикс е в преговори за участие и нищо чудно – след „The Master” дори и критиците, които не са чак толкова впечатлени от филма, не намират какво лошо да кажат за Финикс и изпълнението му. Разбира се, на този етап не знаем нищо друго и дори не сме сигурни дали става дума за главната роля, макар това да е най-популярното предположение.

Неотдавна за първи път се спомена и името на Чарлийз Терън, но отново няма никакви подробности за каква роля става дума (въпреки това можете да предположите от синопсиса на романа по-долу). За официално потвърждение да не говорим – дори така наречените „запознати източници” казват само „може би”, което може да означава абсолютно всичко. Но пък обещават още имена възможно най-скоро и след информацията, че снимките може да започнат още тази година, в близките месеци сигурно ще пишем още новини по въпроса. Нямаме търпение. А междувременно вижте официалния синопсис на романа на Томас Пинчън.

Док Спортело отдавна не е виждал бившата си приятелка. Изведнъж тя се появява с история за предстоящ опит за отвличане на милиардер предприемача, в който самата тя е дълбоко влюбена. Но това е краят на 60-те в Лос Анджелис и Док знае, че „любов” е просто една от онези думи, които са толкова популярни в момента, като „trip” и „groovy” и единствената разлика е, че точно тази дума обикновено води до неприятности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *