Бони и Клайд са известна престъпна двойка, която е плячкосвала банки, магазини и какво ли още не по време на голямата депресия. Джони и Клайд от друга страна са най-жалкото извинение за актьорско превъплъщение през последните години и много им се иска да са като Бони и Клайд.

В WTF трейлъра на седмицата представяме едно заглавие, което няма извинение за своето съществуване. Разбира се, ако сте фенове на Меган Фокс (не можем да си представим в този случай какво е вашето извинение), то сигурно и вие ще останете разочаровани.

Johnny & Clyde е нискобюджетен (сигурно парите са присвоени както български политик строи магистрали) екшън фарс без сюжет и актьорска игра.

Вижте пълния трейлър:

Тук ще си позволя да наруша стандарта, при които пишем подобни новини, и ще премина към малко по-лична форма на изразяване. Причината е, че имах „щастието” да гледам този „шедьовър” на седмото изкуство, което не се случва много често със заглавията в тази рубрика. Ако успеете да изтърпите горния трейлър от начало до край, то вие сте отделили две минути повече за този филм отколкото той заслужава.

Johnny & Clyde е представен от Аван Джогиа и Аджани Ръсел в ролите на титулярните герои. Компания им прави Меган Фокс като зъл престъпен бос с опасен демон, който може да командва. На какво точно беше бос така и не става ясно, но истината е, че много от случващото се на екрана си остава неясно и нелогично. Героите са карикатури на карикатури и шегите им по-плоски от разбиранията на някои хора за формата на планетата ни.

Мога да напиша още много по темата, но това означава да си изгубя прекалено ценното време. Дори и горните абзаци са повече от заслуженото. И все пак, аз се жертвах, за да не се налага на вас. И за финал, позволете ми един спойлер: ВСИЧКИ УМИРАТ! Ето, вече няма нужда дори и да се опитвате, било и от любопитство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Браво. Мегън се е докрала да прилича на Гери- Никол!

    После се обиждат, че ги имат за плиткоумни чикити с акю на варена зелка