Какво точно се случи с Хали Бери и с кариерата ѝ не ни е много ясно, а честно казано не се и вълнуваме чак толкова, просто от време на време попадаме на някое евтино филмче с нейно участие та се присещаме, че едно време беше „а big deal”. Покрай „Облакът атлас” очаквахме, че ще се позавърне сред „елита”, но филмът нямаше сериозен успех нито сред критиката, нито сред публиката, и не сме сигурни, че ще хване дикиш.

Но както и да е, имаме си достатъчно други грижи, че да я мислим и нея, пък и от време на време обичаме да се разтоварваме с някое непретенциозно и не особено смислено трилърче и ако тя участва в него, супер.

The Call” (бившият „The Hive”) е точно такова евтино трилърче (или поне оставаме с такова впечатление от първия трейлър, който може да видите по-долу), но ако трябва да бъдем честни, не Хали Бери е причината да му обърнем внимание, а екранната й партньорка Абигейл Бреслин и по-важното, режисьорът Брад Андерсън („Session 9”, „The Machinist” и „Transsiberian”), когото все още не сме отписали от листата си с имена, които следим изкъсо, въпреки че ни разочарова с „Vanishing On 7th Street”. За всеки случай – никога не се знае.

http://www.youtube.com/watch?v=eobEMQIOCIQ

Смятаме, че трейлърът е достатъчно красноречив, и е пределно ясно какво може да очакваме от филма, така че е излишно да философстваме по-темата. Ако вземе да дойде на кино – защо не, колко боклуци с Никълъс Кейдж стигнаха до нас през последната година – ще му хвърлим едно око от любопитство.

Между другото се присетихме, че отдавна не сме чували нищо за проекта на Андерсън и Крисчън Бейл „Concrete Island”, което по всяка вероятност означава, че е мъртъв. Жалко, защото ни звучеше интересно.

Още веднъж, режисьор на „The Call” е Брад Андерсън, а освен Хали Бери и Абигейл Бреслин, в ролите ще видим Морис Честнът, Майкъл Еклънд, Рома Мафиа и др.

Премиерата е 15 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ти само да видиш Хали Бери в нещото, което се нарича филм, MOVIE 43 и тотално ще изпаднеш в състояние на WTF?!? по отношение на кариерата й…

  2. Movie 43 определено не е филм.. не знам що така са се объркали 🙂