Transformers: The Dark of the Moon

От „Paramount” представиха нов трейлър на „Transformers: The Dark of the Moon”, който ще се върти в 3D вариант в кината пред „Карибски пирати: В непознати води”.

Общо взето това е същият трейлър, който видяхме преди време, само с няколко малки промени, които обаче напълно си заслужават.

http://www.youtube.com/watch?v=J6dv_UugFXs

Както казахме, трейлърът е почти същият, затова не виждаме смисъл да го коментираме наново. Трябва да признаем обаче, че след като прочетохме малко за 3D презентацията с Майкъл Бей и Джеймс Камерън, където са били показани 15 минути от филма, гледаме на трейлъра с малко по-други очи.

Повече за тази презентация може да научите от Collider или SlashFilm, а по-долу може да видите и няколко минути от нея.

Преди няколко дни пък се появиха два клипа от филма, който са „човешки ориентирани” и не показват никакъв екшън, с едно малко изключение в края на втория клип.

И само да кажем че „човешки ориентирани” е в кавички, защото изпълнението на Роузи Хънтингтън-Уайтли в първия клип (както и на Шая и Демпси, като се замислим) е като на робот.

http://www.youtube.com/watch?v=Xr_N9lnH8pw

http://www.youtube.com/watch?v=yZY2zdgvOUI

Когато мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в наши дни, то заплашва да доведе до толкова голяма война, че дори и Трансформърсите не биха могли да ни спасят.

Режисьор на „Transformers: The Dark of the Moon” е Майкъл Бей, а в ролите са Шая Лебоф, Джон Туртуро, Джош Дюмел, Тайрийз Гибсън, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Патрик Демпси, Кевин Дън, Джули Уайт, Алън Тюдик, Кен Джонг, Джон Малкович и Франсис Макдормънд. Както и гласовете на Хюго Уивинг, Питър Кълън и Ленард Нимой.

За радост на феновете, вчера премиерната дата на филма бе изместена три дни по-рано на 29 юни 2011. Все още не знаем дали това ще се отрази и при нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. Мисля че трябва да ограничат бюджетите на холивудските филми до 30 милиона или ще гледаме само тъпни до края на света.

 2. Бей и Камерън в една стая – това си е цял празник за киномана!

  Страхотно е да ги видиш заедно и просто да слушаш какво имат да кажат. Липсваха само Питър Джаксън, Лукас, Земекис и Спилбърг – това вече щеше да е едно уникално представление.

  За Трансформърс 3: радвам се че преместиха датата и доколкото знам, в България филма също ще излезе два дни по-рано (една птичка ми каза : ). Роузи ми харесва в клипчето, а момента от втория клип в който войниците скачат от Оспреите е просто великолепен.

  Абе щом Джеймс Камерън призна че е гледал филма цели три пъти, знаеш че те очаква нещо невиждано.

  Looking forward to it : )

 3. Ми да, три серии по един път – значи наистина го е гледал три пъти 🙂

 4. На Бей филмите не са сред тези с най-голям бюджет! Но да, в повечето случай по-малко кинти означава повече напъване на мозъка и повече готини креативни решения! 🙂

  Иначе Спилбърг беше гледал и втора част и беше казал, че е awesome! 🙂 🙂 Освен това е изпълнителен продуцент, какво очакваме да каже? "Според мен Оптимус трябваше да го озвучи някой друг, щото Кълън има бургаски акцент!" 🙂 🙂 🙂

 5. Дринов,

  Сигурен съм, че Спилбърг (който е доста "тих" по отношение на чужди филми) е имал причина да каже това. Както всеки друг, човека просто си е изразил мнението. Доколкото знам, той си е горд и с последния Индиана Джоунс, въпреки негативната реакция на критиката и част от феновете.

  Между другото, аз говорех за Камерън, а не за Спилбърг. Камерън няма нищо общо с Трансформърс и по принцип почти никога няма да го чуеш да хвали чужд филм – точно обратното, той обича да критикува. И то особено ако става дума за триизмерни филми.

  Но както и да е, аз не се доверявам на никого преди да съм видял филма – просто исках да отбележа че един, меко казано, доста критичен режисьор (Камерън) е харесал третата част.

  Което само по себе си е доста голяма похвала : )